0
Gulvfolie af bønnestage som hinkebane skattejagt til børn i skolen og dagtilbud

Motorik – Bønnestage

3.595,00 kr. ekskl. moms

Denne bønnestage med tal på bladene kombinerer leg og læring, da børnenes motorik udfordres, mens de introduceres til tallene.
Varenummer (SKU): 797164 Kategorier: , , Tags: ,

3.595,00 kr. ekskl. moms

Hop fra blad til blad alt imens børnene lærer om tallene fra 1-12. Denne bønnestage med tal på bladene kombinerer leg og læring, da børnenes motorik udfordres, mens de introduceres til tallene. Denne gulvfolie er oprindeligt en del af vores motoriklabyrint, men her har du mulighed for at skabe din helt egen bane. Skab et dekorativt læringsmiljø, og lad børnene træne deres motorik og tal, når de springer fra blad til blad og tæller fra 1 til 12 på bønnestagen.

Hinke- og motorikbanen kan placeres lige efter dit behov, så du kan selv rammesætte legene i daginstitutionens lege- og motorikrum og i indskolingens lange gange.

Bønnestagen kommer med medfølgende skyer, så børnene kan få en følelse af, at være nået helt op i skyerne på deres motoriske og lærerige rejse på bønnestagen.

Indhold
Sættet indeholder 4 elementer:

  • 1 stk. bønnestage á 200 x 112 cm
  • 3 stk. skyer á henholdsvis Ø20, Ø30 og Ø40 cm

Denne gulvfolie bidrager til børnenes forståelse for læreplanstemaerne ‘natur, udeliv og science’ og krop, sanser og bevægelse’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan.

Montering
Grundet foliens størrelse anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Gulvfolie

Print

HP print, 4 farvet CMYK.

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema - Dagtilbud

Motorik, Spil og lege, Tal og tælle

envelopearrow-right