0
15001099 min

Whiteboardtavle – Årshjul med SMTTE-model, 100×150 cm

4.050,00 kr. ekskl. moms

Årshjulet er et glimrende planlægningsværktøj, og samtidig giver det et godt visuelt overblik over arbejdet med SMTTE. Dette årshjul har bokse på tavlen, som gør det let og overskueligt at arbejde med SMTTE.
Varenummer (SKU): 710030 Kategorier: ,

4.050,00 kr. ekskl. moms

Få hjælp til at skabe et overblik. Årshjulet er et glimrende planlægningsværktøj, og samtidig giver det et godt visuelt overblik over arbejdet med SMTTE. Dette årshjul har bokse på tavlen, som gør det let og overskueligt at arbejde med SMTTE (Sammenhæng, Mål, Tiltag, Tegn, Evaluering). Whiteboardet er perfekt til folkeskolen og i andre pædagogiske sammenhæng.

Tavlen har flotte farver, som illustrerer årets fire årstider, og gør dermed arbejdet med årstider sjovt og spændende for børnene. Derudover er der dedikeret bokse til at sætte en temaramme samt til hver enkelt af SMTTE-modellens 5 elementer.

Vælg imellem flere størrelser. Ønsker du en anden størrelse end standardmålene er du velkommen til at kontakte os.

Leveres med følgende tilbehør:

  • 30 cm pennebakke i plast
  • Monteringsmateriale
  • Monteringsvejledning

Du kan med fordel tilkøbe det mest basale tilbehør til whiteboardtavlen i form af et lille eller et stort tilbehørssæt. Find et udvalg af magneter, penne, her. – så er du dækket godt ind når du skal tage tavlen i brug. 

Materiale

  • Aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner
  • Stålkeramisk overflade med design
  • Magnetisk og skrivbar overflade

10 års garanti
Whiteboardtavler med design fra EXAKT har altid 10 års garanti.

FSC®
Whiteboardet er FSC-certificeret. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

FSC Logo forsvarligt skovbrug

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering

Har du ikke mod på selv at montere whiteboardtavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Ved tavler større end 120 x 150 cm anbefales selvskærende skruer i toppen af beslagene.
Find og download monteringsvejledning til dit whiteboard her.

Kontakt EXAKT 

Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer whiteboardtavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Vælg størrelse

100×150 cm

envelopearrow-right