0
Akustik løsninger til bedre lydmiljø

Akustik med æstetik: Hvordan lydregulering kan være en del af dit design

I dag er der en stigende forståelse for, at akustik spiller en afgørende rolle i ethvert miljø, uanset om det er i dagtilbud, skoler, kontorer eller sundhedsfaciliteter. Men mange står over for udfordringen med at finde akustikløsninger, der ikke kun forbedrer lydmiljøet, men også harmonerer med rummets æstetik. Hos EXAKT har vi udviklet en række smukke og effektive akustikløsninger, der kombinerer lydregulering med flot design – uden at gå på kompromis med funktionalitet.
Se alle vores akustikløsninger her

Lydregulering som en del af din indretning

Akustikløsninger behøver ikke at være et visuelt kompromis. Hos EXAKT har vi skabt et bredt sortiment af akustikbilleder og skærmvægge med både ensfarvet tekstil og muligheden for grafiske motiver, designs eller logoer. Disse løsninger giver dig friheden til at integrere akustikprodukter i din indretning, uden at de skiller sig ud på en negativ måde. I stedet bliver akustik en naturlig og æstetisk del af rummet, som bidrager til både funktionalitet og æstetik.

Hvordan akustik forbedrer indretningen:
Ensfarvede tekstilløsninger: Vores ensfarvede akustikbilleder og skærmvægge skaber et minimalistisk og stilrent udtryk, der kan passe til enhver indretning, uanset om det er moderne eller klassisk. De fire standardfarver – koksgrå, grå, grøn og blå – gør det nemt at integrere løsningerne uden at forstyrre den eksisterende indretning. Ønskes en specialfarve, kan det nemt tilpasses for at skabe en endnu mere personlig løsning.

Specialdesigns med grafik eller logoer: Hvis du vil have en akustikløsning, der både fungerer som lydregulerende element og visuelt statement, kan vi tilbyde skræddersyede akustikbilleder med grafiske motiver, billeder eller logoer. Dette gør det muligt at integrere branding, dekorative elementer eller kunstneriske udtryk i akustikpanelet, hvilket skaber en unik og personlig atmosfære.

Funktion møder æstetik

Det er ikke længere nødvendigt at vælge mellem design og funktion, når det kommer til akustik. Hos EXAKT ser vi lydregulering som en naturlig del af det visuelle udtryk i rummet. Vores akustikbilleder og skærmvægge er designet til at levere effektiv lydabsorption, der reducerer støj og efterklang, uden at gå på kompromis med rummets æstetik.

Eksempler på hvordan vores løsninger forbedrer både lyd og æstetik:

Kontorer: Akustikskærmvægge kan bruges til at opdele åbne kontorlandskaber og samtidig reducere støj. De kan tilpasses med virksomhedslogoer eller stilrene designs for at skabe en professionel atmosfære.

Pleje- og sundhedssektoren: I sundhedssektoren kan ensfarvede akustikbilleder være med til at skabe rolige og indbydende rum, hvor både patienter og personale føler sig trygge og godt tilpas. Samtidig bidrager de til at reducere stress ved at minimere støjniveauet.
Skoler og dagtilbud: Her kan akustikløsninger både være et visuelt element i indretningen og hjælpe med at forbedre læringsmiljøet ved at reducere distraherende støj. Akustikbilleder med pædagogiske eller kunstneriske motiver kan endda understøtte læringsprocesser.

Skab stemning med tekstiler og motiver

Vores akustikprodukter er meget mere end blot støjdæmpende paneler. De kan være med til at definere rummets stemning og skabe balance mellem design og funktion. Et ensfarvet akustikbillede kan give et sofistikeret og roligt udtryk, mens et specialdesignet akustikbillede kan tilføre farve og personlighed til rummet.

Fordelene ved akustikløsninger med æstetik:
Integrerbarhed: Vores løsninger kan nemt integreres i forskellige typer rum og stilarter uden at virke dominerende eller påtrængende.

Tilpasningsmuligheder: Fra standardfarver til unikke designs – vores akustikløsninger kan tilpasses jeres præcise behov, både æstetisk og funktionelt.
Bæredygtighed: Vores produkter er fremstillet med bæredygtige materialer, herunder genanvendt plast og mineraluld, hvilket betyder, at de ikke kun forbedrer lydmiljøet, men også bidrager til en grønnere fremtid.

Ensfarvet eller specialdesignet – valget er jeres

Hos EXAKT tilbyder vi både ensfarvede løsninger og specialdesigns, der kan tilpasses jeres unikke behov. Hvis I ønsker at integrere et personligt touch, kan I vælge mellem at få printet grafiske motiver, logoer eller fotografier direkte på vores akustikbilleder. Dette giver jer mulighed for at skræddersy rummet til at afspejle jeres identitet, uanset om det er i en skole, en virksomhed eller et sundhedshus.

Kontakt os for at høre mere

Er I klar til at kombinere lydregulering med æstetisk design? Uanset om I vælger en ensfarvet tekstilløsning eller et skræddersyet design, står vi klar til at hjælpe jer med at skabe en smuk og funktionel løsning, der matcher jeres rum. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at forbedre både lydmiljøet og æstetikken i jeres lokaler.
Skal vi snakke om dine muligheder?
Akustikløsninger i de fire standardfarver
Exakt akustik rammeløs m. stof – Grøn

Fra 1.990,00 kr. ekskl. moms

Exakt akustik rammeløs m. stof – Blå

Fra 1.990,00 kr. ekskl. moms

Exakt akustik rammeløs m. stof – Grå

Fra 1.990,00 kr. ekskl. moms

Exakt akustik skillevæg – Koksgrå

Fra 7.110,00 kr. ekskl. moms

Exakt akustik skillevæg – Grøn

Fra 7.110,00 kr. ekskl. moms

Exakt akustik skillevæg – Blå

Fra 7.110,00 kr. ekskl. moms

Exakt akustik skillevæg – Grå

Fra 7.110,00 kr. ekskl. moms

Exakt akustik rammeløs m. stof – Koksgrå

Fra 1.990,00 kr. ekskl. moms

Har du brug for hjælp?
Vi gør det visuelt og sørger for, at dine tanker bliver til virkelighed
Bliv kontaktet
Gå ikke glip af noget
Hold dig opdateret på de nyeste produkter, modtag tips og tricks, og få de gode tilbud før alle andre.
envelopechevron-rightarrow-right