0
766306

17 Verdensmål – Glastavle, 100×150 cm

5.890,00 kr. ekskl. moms

Dette produkt er perfekt til at illustrere og signalere udadtil, at jeres skole og arbejdsplads arbejder med de 17 Verdensmål. Glastavlen med de 17 Verdensmål er det perfekte værktøj til at gøre verdensmålene til en integreret del af indretningen og dermed hverdagen.
Varenummer (SKU): 766306 Kategorier: ,
 • *Farve

  Reset options

5.890,00 kr. ekskl. moms

Dette produkt er perfekt til at illustrere og signalere udadtil, at jeres skole og arbejdsplads arbejder med de 17 Verdensmål.

Glastavlen med de 17 Verdensmål er oplagt til at gøre verdensmålene til en integreret del af indretningen og dermed hverdagen. Tavlen giver rigelig skriveplads og er magnetisk, hvilket gør den utroligt alsidig. Glastavlen er dansk-produceret og i et flot og minimalistisk design. Den er skabt til at inspirere og perfekt til at lade tankerne og idéerne flyde frit.

Hos EXAKT går vi op i bæredygtighed, hvorfor det også er vigtigt for os at vores glastavler er Cradle to Cradle certificeret på bronze-niveau.

Tavlen leveres med:

 • 1 Pen
 • Magneter (20x30cm leveres med 1 magnet)
 • Monteringsmateriale og -vejledning

Du kan med fordel tilkøbe et tilbehørssæt til glastavlen. Eksempelvis classic eller neon – så er du dækket godt ind når du skal tage tavlen i brug. 

Materiale

 • 4 mm hærdet sikkerhedsglas i overensstemmelse med de højeste kvalitetskrav
 • Magnetisk og skrivbar overflade
 • Dybde til væg: 15-17 mm
 • Bløde C-kanter, upolerede og 4 mm radius afrundede hjørner
 • Bagside: Stålplade med ombuk på alle sider
 • Kan monteres bade horisontalt og vertikal

Den bæredygtige løsning

CHAT BOARD® Classic er Cradle to Cradle certificeret på bronze-niveau. Den lever desuden op til platin-niveau i forvaltning af vandressourcen, og guld-niveau i vedvarende energi og carbon management.

Cradle to Cradle CertifiedTM is a certification mark licensed by the Cradle to Cradle Products Innovation Institute.

Montering

Produktet leveres med alle nødvendige monteringsmaterialer og kan monteres både horisontalt og vertikalt.

Har du ikke mod på selv at montere glastavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT

Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer glastavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Glastavle

Farve

Armygrøn, Aubergine 8 MTA, Beige, Blommefarvet, Dark Grey 17 MTDG, Denim, Fuchsia 13 MTFU, Grå, Gul, Himmelblå, Kakigrøn, Kirsebærfarvet, Lavendel, Leaf green 16 MTBG, Lime Green 4 MTLG, Limegrøn, Lys gråblå, Lyseblå, Mint 23 MTMI, Mocca, Navy Blue 3 MTNB, Ochre 40 MTOC, Opal White 2 MTW, Orange, Pure hvid, Rød, Rosa, Rose 1 MTP, Sandfarvet, Sort, Sunflower 26 MTSU, Turquoise 22 MTTU

Vælg størrelse

100×150 cm

envelopearrow-right