741068 2

Windmaster med hjul og fyldbar fod - Grå

Fra 2.150,00 DKK ekskl. moms

Dobbeltsidet plakattavle med sølvgrå aluminiumsramme med snap-frame system. Systemet sikrer, at tavlens indhold er let at skifte, samtidig med, at rammen holder tæt, da skumliste er monteret med indtrængning af vand.
Varenummer (SKU): K741060 Kategorier: ,
Ryd

Fra 2.150,00 DKK ekskl. moms

Med disse iøjnefaldende skilte kan du lede forbigående på rette vej, og sikre dig, at de bliver inspireret af restaurantens menu, et kommende arrangement, et særligt tilbud eller noget helt andet lige efter dit valg.

Denne windmaster er dobbeltsidet, og du kan nemt og enkelt sætte en plakat på begge sider med snap-frame systemet og beskytte det mod vind og vejr. Skiltet har en aluminiumsramme og en skumliste som sikrer, at skiltet holder tæt, så der ikke indtrænger vand.

Skiltet er udstyret med en fyldbar fod, som kan fyldes med sand eller vand, og sammen med stålfjedrene giver det stor stabilitet til skiltet. Der er monteret to hjul på foden, så det kan nemt flyttes fra sted til sted.

Fjedrene er specialbehandlede mod rust, så de har ekstra lang holdbarhed, og fronten er lavet i APET-plast med antirefleks, som sikrer, at solen ikke reflekteres i tavlen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Størrelse

50x70 cm, 59,4x84 cm, 70x100 cm, 118x84 cm

Farve

Grå

Måske er du også interesseret i?

A-skilt Black

Fra 1.150,00 DKK ekskl. moms

Windmaster med stålfod - Sort

Fra 2.270,00 DKK ekskl. moms

Parkeringsskilt til væg

Fra 1.095,00 DKK ekskl. moms

Windmaster med stålfod - Sølv

Fra 1.950,00 DKK ekskl. moms

A-skilt Rondo

Fra 790,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram