0
thumbs up rund 1

Folieprint – Vaske hænder-sang som cirkel, motiv 2

Fra 749,00 kr. ekskl. moms

Brug melodien fra "Bjørnen sover" til at give børnene et godt redskab til at vaske hænder. Hvis de synger sangen, mens de vasker hænderne, bliver de vasket i længere tid, hvilket kan sikre en mere grundig håndvask. Med denne cirkelformede folie får du samtidig en dekorativ løsning, der giver et anderledes udtryk.
Varenummer (SKU): K156070-2 Kategorier: ,

Fra 749,00 kr. ekskl. moms

God hygiejne giver raske venner.

Brug melodien fra “Bjørnen sover” til at give børnene et godt redskab til at vaske hænder. Hvis de synger sangen, mens de vasker hænderne, bliver de vasket i længere tid, hvilket kan sikre en mere grundig håndvask. Med denne cirkelformede folie får du samtidig en dekorativ løsning, der giver et anderledes udtryk.

Dette design findes både som gulvfolie og vægfolie. Vælg frit mellem:

  • Vægfolie i Ø50 cm (2 stk. i pakken)
  • Gulvfolie i Ø50 cm (2 stk. i pakken)
  • Gulvfolie i Ø100 cm (1 stk. i pakken)

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen af folien, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette produkt i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i andre typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie, Vægfolie

Antal pr. pakke

1 stk., 2 stk.

Vælg størrelse

Ø100 cm, Ø50 cm

envelopearrow-right