0
Runde vægplader med insekter og tekstRunde insekter
  • Runde vægplader med insekter og tekst
  • Runde insekter

Runde insekter, 5 stk.

2.995,00 kr. ekskl. moms

Sjove og farverige illustrationer af fem almindelige insekter fra den danske natur. Pift legepladsen op med disse fem vægplader, så der skabes flotte og inspirerende læringsmiljøer - også selvom børnene leger.
Varenummer (SKU): k790670 Kategorier: , , ,
  • *Design

    Reset options

2.995,00 kr. ekskl. moms

Bring naturen ind i legeområderne! Disse runde vægplader har grafik af fem forskellige insekter fra den danske natur, og er velegnet til daginstitutioner eller indskolingen, hvor de kan indgå som et dekorativt og lærerigt element på legepladsen og i skolegården. Du har rig mulighed for at placere vægpladerne som du lyster, både inden- såvel som udenfor. De er eksempelvis en fantastisk måde at upcycle gamle skure, vægge og hegn.

Motiverne er lavet i et farverigt og børnevenligt design, og de forestiller en snegl, flue, mariehøne, guldsmed og bi. Med denne vægplade har du en god anledning til at komme i dialog om, samt opfordre børnene til at interessere sig for læreplanstemaet ‘Natur, udeliv og science’.

Vælg mellem to forskellige varianter – med og uden tekst under insekterne.

Vægpladerne er med UV-print, 3 mm tyk og hver plade måler Ø50 cm.
Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning, der kan monteres både ude og inde.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

Ø50 cm

Antal pr. pakke

5 stk.

Vælg produkttype

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Tema - Dagtilbud

Dyr, Hegnsfigurer, Natur

Farve

Grøn

envelopearrow-right