k702170 2k702170 3k702170
 • k702170 2
 • k702170 3
 • k702170

Partnerline whiteboard med design

Fra 2.250,00 DKK ekskl. moms

Letvægtswhiteboardtavle med design, som passer til Partnerline Skinnesystem. Tavlen er let at køre frem og tilbage på skinnen og samtidig undgår du at skulle løfte en tung tavle, hvis du ønsker at skifte dens placering.
Varenummer (SKU): K702170 Kategori:
Ryd
 • *Størrelse

  Ryd

Fra 2.250,00 DKK ekskl. moms

En tung og besværlig tavle at flytte rundt på - nej, vel? Her får du en let whiteboardtavle med design, som passer til Partnerline Skinnesystem. Monter flere tavler på samme skinne. Du kan let køre tavlerne frem og tilbage og få dem til at skifte plads.

Uanset om du har brug for en evighedskalender, dit logo eller noget helt tredje, så har du mulighed for at få det printet på denne tavle. Du bestemmer helt selv motivet.

Ved at sætte flere letvægtstavler ved siden af hinanden på skinnen, kan du hurtigt forberede en model eller opgaver, som skal benyttes senere i timen - og skjule dem bag den anden tavle, indtil eleverne må se dem. Derudover er tavlen er også oplagt til møde- eller konferencelokalet.

OBS! Partnerline Skinnesystemet medfølger ikke med tavlen, men kan tilkøbes her.

Whiteboardet medfølger: 

 • Adaptorsæt til montering af tavlen på skinnesystemet
 • Distancebrikker - til skinnesystem m. flere tavler
 • Monteringsvejledning 
 • 30 cm click-on pennehylde  

Du kan med fordel tilkøbe det mest basale tilbehør til whiteboardtavlen i form af et lille eller et stort tilbehørssæt – så er du dækket godt ind når du skal tage tavlen i brug. 

Materiale 

Whiteboardtavlen er nem at rengøre og består af følgende: 

 • Stålkeramisk overflade med design
 • Letvægtsmateriale
 • 20 mm hvid ramme med hvide hjørner 
 • Stort udvalg af størrelser 
 • Magnetisk og skrivbar overflade 

10 års garanti
Whiteboardtavler med design fra EXAKT har altid 10 års garanti.

FSC Logo forsvarligt skovbrug

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering

Har du ikke mod på selv at montere whiteboardtavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT

Teamet i EXAKT er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Whiteboard

Størrelse

60x90 cm, 90x120 cm, 90x180 cm, 120x180 cm, 120x120 cm, 120x200 cm

Måske er du også interesseret i?

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram