0
Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger med dette legemiljø, Mølle, fra EXAKT.Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger med dette legemiljø, Mølle, fra EXAKT.
  • Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger med dette legemiljø, Mølle, fra EXAKT.
  • Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger med dette legemiljø, Mølle, fra EXAKT.

Legemiljø – Mølle

Fra 1.480,00 kr. ekskl. moms

Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger. Med denne skilteplade kan I på en nem måde upcycle jeres eksisterede legehuse eller skure på legepladsen.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
    Reset options

Fra 1.480,00 kr. ekskl. moms

“Det blæser voldsomt ude på marken og den store flotte mølle roterer hurtigt”. ‘Møllen’ er perfekt til at rammesætte børnenes lege og skabe en landlig stemning i legemiljøet. Børnene kan drømme sig ud på landet og udtænke alverdens lege i og omkring møllen, marken og bondegården. Denne sjove skilteplade er perfekt til indretning af udendørs legerum og til at skabe forskellige legezoner for børnene. 

Du kan med fordel montere denne skilteplade sammen med ‘Bondegården’ for på den måde at inspirere børnene til at udtænke en sammenhængende historie. Det er også muligt at kombinere den med andre sjove legemiljøer og skabe din helt egen verden på legepladsen for børnene at lege i.

Du kan bruge skiltepladen både inde- og udendørs, så der frit kan skabes afgrænsede områder til forskellige lege. Du kan eksempelvis anvende denne skilteplade til upcycling af et eksisterende skur eller legehus.

Skiltepladerne har et UV-print, der gør at de kan holde til alt slags vejr og vind.

Vælg mellem:

  • 80×80 cm
  • 100×100 cm

Montering
Skiltepladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.
Har du ikke mod på selv at montere skiltepladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne skilteplade i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer skilteplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

100×100 cm, 80×80 cm

Vælg produkttype

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Grøn

Tema - Dagtilbud

Bondegård, Legezone

envelopearrow-right