0
762645 Vitaminer i mad 800x1000 1

Vitaminer i mad

1.580,00 kr. ekskl. moms

Du har sikkert hørt, at man kan få d-vitaminer fra solen, men vidste du godt, at man også kan finde d-vitaminer i fisk, æg, ost osv.? Skab et overblik over, hvilke vitaminer man finder i forskellige slags mad med dette flotte design.
Varenummer (SKU): 762645 Kategorier: ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

1.580,00 kr. ekskl. moms

Du har sikkert hørt, at man kan få d-vitaminer fra solen, men vidste du godt, at man også kan finde d-vitaminer i fisk, æg, ost osv.? Skab et overblik over, hvilke vitaminer man finder i forskellige slags mad med dette flotte design. Den er perfekt til madkundskabstimerne i grundskolen, hvor det er vigtigt at lære om værdien af, at spise ordentligt mad og få sine vitaminer. Indbyd til mange gode diskussioner om mad og vitaminer.

Designet viser en oversigt over vitaminer, alt fra A-K og til hver enkel er der også vist mindst 5 forskellige varer, som indeholder det aktuelle vitamin. Det er derfor utroligt nemt for eleverne at se, hvilke madvarer de bør spise for at indtage en specifik type vitamin.

*Vitaminer i mad’ måler 80×100 cm.

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk plade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

80×100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Grå

Tema - Skoler

Mad

envelopearrow-right