0
VErdens- og danmarkshistoriens tidslinje som vægplade er perfekt til upcycling af store skure i skolenVErdens- og danmarkshistoriens tidslinje som vægplade er perfekt til upcycling af store skure i skolenVErdens- og danmarkshistoriens tidslinje som vægplade er perfekt til upcycling af store skure i skolen
  • VErdens- og danmarkshistoriens tidslinje som vægplade er perfekt til upcycling af store skure i skolen
  • VErdens- og danmarkshistoriens tidslinje som vægplade er perfekt til upcycling af store skure i skolen
  • VErdens- og danmarkshistoriens tidslinje som vægplade er perfekt til upcycling af store skure i skolen

Verdens- og Danmarkshistorie

27.995,00 kr. ekskl. moms

12 meter konturskåret vægplade med Verdens- og Danmarkshistorie på samme tidslinje. Gør historieundervisningen levende og motiverende ved at visualisere de store historiske begivenheder for eleverne. Vægpladen er konturskåret og måler 125x1200 cm.
Varenummer (SKU): 763069 Kategorier: , , Tag:
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

27.995,00 kr. ekskl. moms

12 meter konturskåret vægplade med Verdens- og Danmarkshistorie på samme tidslinje. Gør historieundervisningen levende og motiverende ved at visualisere de store historiske begivenheder for eleverne. Designet indeholder begivenheder fra landbrugets opstart ca. 10.000 år f.v.t til Berlinmurens fald i 1989.

Denne store vægplade kan bruges som udgangspunkt for historie-undervisning om de enkelte begivenheder eller bruges som et dekorativt og lærerigt element i den faglige indretning af skolen. I undervisningen kan I imødekomme kravet om mere bevægelse i undervisningen ved at invitere eleverne en tur ud på gangen eller i skolegården, hvor de kan bevæge sig fysisk side om side op igennem Verdens- og Danmarkshistorien.

Det er muligt at montere designet såvel inde- som udendørs.

Vægpladen er konturskåret og måler 125×1200 cm.
Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering
Vægpladen er konturskåret og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.

Grundet designets størrelse anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af Verdens- og DanmarkshistorienVælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Hvis det ønskes, er det også muligt selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Teamet i EXAKT er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information om løsningen, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi kan også være behjælpelige med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Konturskåret vægplade, Vægplade

Vælg størrelse

125×1200 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Grå

Tema - Skoler

Danmarkshistorie, Verdenshistorie

envelopearrow-right