0
skilteplade tilberedning af aeg

Tilberedning af æg

2.290,00 kr. ekskl. moms

Giv eleverne et visuelt overblik over tilberedninger af æg med denne vægplade. Monter den i madkundskabslokalet og giv børnene et overblik over tilberedningerne, som de kan anvende til inspiration i madundervisningen, eller som en faglig og dekorativ informationstavle.
Varenummer (SKU): 790841 Kategorier: ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

2.290,00 kr. ekskl. moms

Et æg kan tilberedes på mange forskellige måder og bruges forskelligt i madlavningen over hele verdenen. Derfor kan du med fordel give eleverne en oversigt over æggets alsidighed og vise alle de måder, hvorpå man kan tilberede et æg. Det er både sjovt og lærerigt for børnene at se, hvordan æg kan tilberedes, om det er spejlæg, scrambled æg, omelet osv. Du kan med fordel montere dette design i madkundskabslokalet og give børnene et overblik over æg, som de kan anvende til inspiration i madundervisningen, eller som en faglig og dekorativ informationstavle. 

Produktet er en konturskåret vægplade med form som et æg. I ægget kan man få overblik over hele otte forskellige måder, hvorpå man kan tilberede et æg.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs. 

Tilberedning af æg er konturskåret og måler 100×70 cm.
Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk plade, hvilket gør den robust og fleksibel.
 

Montering
Vægpladen leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Produkttype

Konturskåret vægplade

Vælg størrelse

70×100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Rød

Tema - Skoler

Mad

envelopearrow-right