0
Ny madpyramide

Madpyramide

2.490,00 kr. ekskl. moms

Madkundskab er mere end madlavning, det er også teori og læren om de forskellige grundsmage, fødevarer, sundhed og kostretninger. Og med madpyramiden kan du være med til at præge børnenes begejstring for madlavning og lyst til at eksperimentere med forskellige råvarer. Madpyramiden er Høj 100 cm x Bund 100 cm.
Varenummer (SKU): 790842 Kategorier: , ,

2.490,00 kr. ekskl. moms

Design med den nye madpyramide -spis lidt fra toppen, lidt mere fra midten og en masse fra bunden. Pyramiden viser, hvordan du bør sammensætte dine måltider for at leve både sundt og varieret. Dekorer madkundskabslokalet eller kantinen med Madpyramiden og indbyd til kritisk refleksion og samtale om mad og madvaner. Designet er et nyttigt værktøj i forbindelse med de gode diskussioner om madvaner i specielt madkundskabstimen. Hjælp børnene med at spise sundere. 

Designet er en visuel illustration af den kendte madpyramide. På tavlen kan man under hver kategori få overblik over, hvilke specifikke madvarer, der hører til hvert niveau. Tavlen har illustrationer af over 100 produkter -alt fra grøntsager og rodfrugter til frugt og kød. 

Madkundskab er mere end madlavning, det er også teori og læren om de forskellige grundsmage, fødevarer, sundhed og kostretninger. Og med denne vægplade kan du være med til at præge børnenes begejstring for madlavning og lyst til at eksperimentere med forskellige råvarer. Monter tavlen i jeres madkundskabslokale eller skolekøkken for at præge børnene til at følge pyramidens råd og for at skabe et fagligt miljø, der kan inspirere børnene.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Madpyramiden er Høj 100 cm x Bund 100 cm.
Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk plade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

100×100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema - Skoler

Mad

Farve

Grå

envelopearrow-right