0
762644 Forskellig kost 700x1000

Forskellige typer kost

1.490,00 kr. ekskl. moms

Vægplade med en visuel oversigt over de forskellige typer kost, hvor det er nemt for eleverne at få et overblik over, hvad det indebærer at følge en af de syv kostretninger, der er visualiseret på tavlen. Vægpladen måler 70×100 cm.
Varenummer (SKU): 762644 Kategorier: ,

1.490,00 kr. ekskl. moms

Kender du forskel på de forskellige vegetar-typer? Med denne vægplade får du oversigt over de forskellige typer af kostretninger. Madkundskab er mere end madlavning, det er også teori og læren om de forskellige grundsmage, fødevarer, sundhed og kostretninger. Og med denne vægplade kan du være med til at præge børnenes begejstring for madlavning og lyst til at eksperimentere med forskellige råvarer.

Designet er en visuel oversigt over de forskellige typer kost, hvor det er nemt for eleverne at få et overblik over, hvad det indebærer at følge en af de syv kostretninger, der er visualiseret på tavlen. En øvelse du kan lave med børnene, er at få dem til at tilberede et valgfrit måltid ud fra en af kostretningerne. Derudover kan designet bidrage til at skabe et fagligt miljø i jeres madkundskabslokale eller skolekøkken. Derfor kan du også med fordel kombinere denne tavle med vores andre designs til madkundskab – heriblandt ‘De 5 grundsmage‘.

Denne vægplade bidrager til barnets forståelse for læreplanstemaet, ‘Natur, udeliv og science’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Vægpladen måler 70×100 cm.
Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk plade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

70×100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema - Skoler

Mad

Farve

Grå

envelopearrow-right