Vægplade med Eventyrland Kontur til dagtilbuddet

Eventyr - Eventyrland

2.890,00 DKK ekskl. moms

Skab en eventyrlig stemning i daginstitutionens lege- og læringsområder, på skolens bibliotek mv. Hæng denne fantastiske konturskåret læringstavle op i læsehjørnet for en mere eventyrlig og fantasifuld stemning.
Varenummer (SKU): Eventyr001 Kategori:
Ryd

2.890,00 DKK ekskl. moms

Skab en eventyrlig stemning i daginstitutionens lege- og læringsområder, på skolens bibliotek mv. Hæng denne fantastiske konturskåret vægplade op i læsehjørnet for en mere eventyrlig og fantasifuld stemning. Designet 'Eventyrland' viser en åben bog til fantasiverdenen med drager, riddere, hekse og slotte - sådan et design vil helt sikkert sætte gang i fantasien hos børnene og inspirere til gode rollelege og historier. Børnene kan lege, at de er konger og dronninger, der hersker over kongeriget eller modige riddere, der bekæmper den frygtindgydende drage.

Denne sjove vægplade er perfekt til indretning af legerum og til at skabe forskellige legezoner for børnene. Tavlen kan monteres både inden- såvel som udenfor, hvilket giver dig gode muligheder for at udsmykke legepladsens bare hegn, vægge og skure eller i læsehjørnet på skolens børnebibliotek.

Vægpladen med Eventyrland er konturskåret og måler 100x150 cm. Selve skiltepladen har et UV-print, der gør at de kan holde til alt slags vejr og vind.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt Exakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Konturskåret vægplade, Vægplade

Størrelse

100x150 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Lignende produkter

Eventyr - Labyrint

Fra 1.495,00 DKK ekskl. moms

Eventyr - Troldmand

Fra 1.495,00 DKK ekskl. moms

Klods Hans

990,00 DKK ekskl. moms

De 3 små grise

990,00 DKK ekskl. moms

Den grimme ælling

990,00 DKK ekskl. moms

De 3 bukkebruse

990,00 DKK ekskl. moms

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right