0
Laeringstavle Eventyr Den grimme aelling 40x100cm

Den grimme ælling

990,00 kr. ekskl. moms

Indret de inden- og udendørs legemiljøer med denne flotte læringstavle med illustration af historien om "Den grimme ælling". Vægpladen måler 40x100 cm og har forborede huller.
Varenummer (SKU): 772645 Kategorier: ,

990,00 kr. ekskl. moms

Indret de inden- og udendørs legemiljøer med denne flotte vægplade med illustration af H.C. Andersens meget kendte eventyr om “Den grimme ælling”. Tavlen viser og fortæller historien visuelt med andemor, ællinger og den grimme ælling først, så jægeren og hans hund, og slutteligt den grimme ælling som svane. Vægpladen kan monteres både inden- og udenfor og er derfor oplagt at bruge til upcycling af kedelige vægge, legehuse og hegn på legepladsen, såvel som dekoration til indendørs legeområder.

Kombiner denne tavle med lignende tavler med eventyr som ‘Klods Hans‘ for at skabe et sammenhængende og ensartet udtryk til daginstitutionen.

Vægpladen måler 40×100 cm.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm plade, hvilket gør den robust og fleksibel. Desuden har læringstavlen forborede huller til nem og hurtig montering.

Montering

Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

40×100 cm

Farve

Blå

Tema - Dagtilbud

Eventyr

envelopearrow-right