Doerfolie Laereplanstemaer 215x100cmDoerfolie Laereplanstemaer 215x100cm
  • Doerfolie Laereplanstemaer 215x100cm
  • Doerfolie Laereplanstemaer 215x100cm

Læreplanstemaerne, pastel 2, Dørfolie

1.995,00 DKK ekskl. moms

Denne dørfolie bidrager ikke kun til at skabe fokus på læreplanstemaerne, men også til at skabe en flot visuel indretning.
Varenummer (SKU): 770795 Kategori:
  • Dørfolien skæres, så den passer til jeres dør. Indtast din dørs mål i feltet (HxB).

1.995,00 DKK ekskl. moms

Med denne farverige dørfolie med pastelfarve får du et design, som synliggør, inspirerer og dokumenterer, at I arbejder med de styrkede læreplanstemaer, og det vigtige arbejde der er med at skabe sammenhæng mellem kompetenceområderne. Designet er delt op i de seks kompetenceområder, og der er sat ord på, hvad hver enkelt område indeholder. Dørfolien er en dekorativ og praktisk måde at upcycle slidte eller barre døre, og give dem et visuelt formål i rummet.

Hvert enkelt læreplanstema er repræsenteret med en farve og en lille illustration, der giver blikfang, og derudover er der en fin beskrivelse under samtlige temaer. En tydeliggørelse af læreplanstemaerne viser ikke blot, at I har overskud og fokus, men samtidig synliggør de også, at I er en institution, hvor der er plads til udvikling af både børn og personale.

Dørfolien leveres med klæb til glatte overflader samt mat laminat, der sikrer et flot resultat uden genskin.

Designet passer til døre med størrelser fra 192x83 cm til 215x100 cm. Ved køb bedes du notere størrelsen på din dør, så folien kan tilskæres i det korrekte mål.

Montering
Vi anbefaler at denne dørfolie monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af dørfolien, skal du blot tilvælge dette ved kassen. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen. 

Vi kan ikke garantere, at dørfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Dørfolie

Størrelse

Op til 215x100 cm

Rengøring

Tåler aftørring med våd klud

Montering

Inde

Vælg produktmedie

Dørfolie

Lignende produkter

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right