0
Køkkenredskaber på læringstavle til skole og dagtilbud

Køkkenredskaber

1.290,00 kr. ekskl. moms

Hvad hedder de forskellige redskaber og elementer i et køkken? Denne vægplade hjælper med navnene på nogle af de meste brugte redskaber, elementer og service. Vægpladen er 3 mm tyk og findes i størrelsen 70 x 90 cm.
Varenummer (SKU): 790706 Kategorier: , , , Tag:

1.290,00 kr. ekskl. moms

Denne vægplade er lavet som et genkendeligt køkken med navnene på nogle af de mest brugte køkkenredskaber, elementer og service i køkkenet, og den er derfor et godt værktøj til at visualisere køkkenelementerne for børnene, og gøre det nemmere for børnene at huske dem. For børn i skolen er det en god måde at lære at stave på, da der ved alle illustrationer er tekster der beskriver hvad det er.

Du kan bruge vægpladen som en del af den kreative indretning i køkkenet og til at styrke børnenes nysgerrighed for madlavning, samt introducere dem til nye ord, hvilket er i overensstemmelse med det styrkede læreplanstema, ‘Kommunikation og sprog’.

Vægpladen er 3 mm tyk og findes i størrelsen 70 x 90 cm. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres læringstavlen med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere vægpladen , så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

70×90 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema - Dagtilbud

Mad

Tema - Skoler

Mad

Farve

Grå

envelopearrow-right