0
Gulvfolie med musikinstrumenter til skolens musiklokalerGulvfolie med musikinstrumenter til skolens musiklokaler
  • Gulvfolie med musikinstrumenter til skolens musiklokaler
  • Gulvfolie med musikinstrumenter til skolens musiklokaler

Musikinstrumenter, pakke med 16 stk.

895,00 kr. ekskl. moms

Lær børnene, hvad de forskellige instrumenter hedder med disse flotte folieprint. Pakken indeholder 16 forskellige instrumenter, der er udskåret enkeltvis, så du frit kan placere dem.
Varenummer (SKU): 770634 Kategorier: ,

895,00 kr. ekskl. moms

Dette sæt med 16 flotte rondeller, er et oplagt værktøj til læring om musikalske instrumenter. Du kan bruge rondellerne til at starte en dialog med børnene om, hvad de forskellige instrumenter hedder og hvordan det lyder når man spiller på dem. Det kan både være med til at skabe en musikalsk hyggestund i klassen, og styrke børnene nysgerrighed til musikverdenen. De er derfor perfekte til musiklokalet, hvor du med fordel kan anvende folierne som et læringsværktøj.

Hvert rondel er af størrelsen Ø18 cm.

Rondellerne er med farverige illustrationer, som gør det nemmere for børnene at visualisere de forskellige musikinstrumenter. Sættet består af 16 enkelte rondeller, som du kan placere som du ønsker.

Montering
Grundet antallet af folier anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af disseEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Antal

16 stk.

Fag

Musik

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Ass. farver

Tema - Skoler

Musik

envelopearrow-right