0
753147   bl753147   hvid
  • 753147   bl
  • 753147   hvid

Hegnsskilt – Ingen mobil, 20×20 cm

499,00 kr. ekskl. moms

Skilt på 20 x 20 cm med besked om at området er mobilfri zone og mobiltelefonen derfor skal blive i lommen. Vælg mellem blå eller hvid.

499,00 kr. ekskl. moms

Dette skilt sender et tydeligt budskab om, at området er en mobilfri zone, og at mobiltelefonen derfor skal blive i lommen. Selve designet på skiltet er et alle kan forholde sig til og forstå, og derfor er det et oplagt valg, hvis du vil understrege budskabet.

Du kan vælge mellem blå eller hvid.

Skiltet er produceret på en aluplade med UV-print, der gør det modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Skiltet har 4forborede huller og afrundede hjørner.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning. Du kan bestille et tilbud på montering ved at trykke på “Ønsker tilbud på montering” ved køb af skiltet her på siden.

Ønsker du andre monteringsmuligheder end de 4 forborede huller kan du kontakte os for at høre nærmere eller notere det i kommentarfeltet til din ordre.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Skilt

Farve

Blå, Hvid

Vælg størrelse

20×20 cm

Vælg produkttype

Aluplade med UV-print

envelopearrow-right