Hegnsfigurer med vuggestuebørn, skiltepladeHegnsfigurer med vuggestuebørn, skiltepladeHegnsfigurer med vuggestuebørn, skilteplade
  • Hegnsfigurer med vuggestuebørn, skilteplade
  • Hegnsfigurer med vuggestuebørn, skilteplade
  • Hegnsfigurer med vuggestuebørn, skilteplade

Hegnsfigurer - Vuggestue

Fra 9.995,00 DKK ekskl. moms

Konturskåret skilteplade med forskellige illustrationer af små børn med ble. Denne serie er ideelle som udsmykning på bygninger og trådhegn ved børnehaver og vuggestuer. De er alle farverige, skaber en god stemning og får husets gæster til at smile.
Varenummer (SKU): k790759 Kategori: Tags: ,
Ryd

Fra 9.995,00 DKK ekskl. moms

Denne serie med konturskårede designskilte med illustrationer af små og søde blebørn er ideel som udsmykning på bygninger og trådhegn ved vuggestuer, børnehaver og lignende. De farverige skilteplader skaber god stemning, og giver et smil på læben hos både børn, forældre og ansatte.

Hegnsfigurerne med vuggestuebørn findes i to pakker á henholdsvis 5 eller 10 stk.
Børnene er 90 cm i højden.

Spejlvendte skilteplader
Børnenes former passer sammen to og to, så hvis du ønsker at montere dem på et trådhegn, kan du med fordel montere børnene spejlvendt bag på hinanden. Det sikrer, at udtrykket bliver lige pænt på begge sider af trådhegnet.

Montering 
Har du ikke mod på selv at montere skiltepladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Hvis du ønsker, at figurerne skal hænge på et trådhegn, eller andre overflader hvor man kan se igennem, skal du vælge ‘alu plade ophæng’. Her monteres der et beslag på bagsiden, som sikrer, at monteringen skjules, og de fremstår svævende.
Skal figurerne derimod hænge på facader eller hegn, hvor man ikke kan se igennem, skal du blot vælge muligheden ‘forborede huller’ i stedet, så de er klar til montering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Hegnsfigur

Skiltehøjde

90 cm

Antal pr. pakke

5 stk., 10 stk.

Målgruppe

Daginstitution

Lignende produkter

Hegnsfigurer - Børnehave

Fra 9.995,00 DKK ekskl. moms

Spejlfigurer, flere slags

2.395,00 DKK ekskl. moms

Blomster, 5 stk.

2.995,00 DKK ekskl. moms

Runde insekter, 5 stk.

2.995,00 DKK ekskl. moms

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuarrow-right