Hegnsfigurer med børnehavebørn, skiltepladeHegnsfigurer med børnehavebørn, skiltepladeHegnsfigurer med børnehavebørn, skiltepladeHegnsfigurer med børnehavebørn, skilteplade
  • Hegnsfigurer med børnehavebørn, skilteplade
  • Hegnsfigurer med børnehavebørn, skilteplade
  • Hegnsfigurer med børnehavebørn, skilteplade
  • Hegnsfigurer med børnehavebørn, skilteplade

Hegnsfigurer - Børnehave

Fra 9.995,00 DKK7.995,00 DKK ekskl. moms

Konturskåret designskilte med forskellige illustrationer af små børn - både med og uden ble. Denne serie er ideelle som udsmykning på bygninger og trådhegn ved børnehaver, vuggestuer, mm. De er alle farverige, skaber en god stemning og får husets gæster til at smile.
Varenummer (SKU): k790760 Kategori: Tags: , ,
Ryd
    Reset options

Fra 9.995,00 DKK7.995,00 DKK ekskl. moms

Denne serie med konturskårede designskilte med illustrationer af glade børn er ideel som udsmykning på bygninger og trådhegn ved børnehaver, skoler og lignende. De farverige skilteplader skaber god stemning, og giver et smil på læben hos både børn, forældre og ansatte. Vi har et stort udvalg af figurer, som børnene kan se sig selv i og identificere sig med de forskellige figurer.

Hegnsfigurerne med børnehavebørn findes i to pakker á henholdsvis 5 stk. venstrevendte, 5 stk. højrevendte eller 10 stk.
Børnene er 90 cm i højden.

Spejlvendte skilteplader
Børnenes former passer sammen to og to, så hvis du ønsker at montere dem på et trådhegn, kan du med fordel montere børnene spejlvendt bag på hinanden. Det sikrer, at udtrykket bliver lige pænt på begge sider af trådhegnet.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere skiltepladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Hvis du ønsker, at figurerne skal hænge på et trådhegn, eller andre overflader hvor man kan se igennem, skal du vælge 'alu plade ophæng'. Her monteres der et beslag på bagsiden, som sikrer, at monteringen skjules, og de fremstår svævende.
Skal figurerne derimod hænge på facader eller hegn, hvor man ikke kan se igennem, skal du blot vælge muligheden 'forborede huller' i stedet, så de er klar til montering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer skilteplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Hegnsfigur

Skiltehøjde

90 cm

Antal pr. pakke

5 stk. venstrevendt, 5 stk. højrevendt, 10 stk.

Målgruppe

Daginstitution

Lignende produkter

Hegnsfigurer - Vuggestue

Fra 9.995,00 DKK7.795,00 DKK ekskl. moms

Spejlfigurer, flere slags

2.395,00 DKK ekskl. moms

Blomster, 5 stk.

2.995,00 DKK ekskl. moms

Runde insekter, 5 stk.

2.995,00 DKK ekskl. moms

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right