Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger med dette legemiljø, Gravko, fra EXAKT..

Legemiljø - Gravko

Fra 1.480,00 DKK ekskl. moms

Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger. Med denne skilteplade kan I på en nem måde upcycle jeres eksisterede legehuse eller skure på legepladsen. Skiltepladen fås i størrelserne 80x80 cm og 100x100 cm.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Ryd
    Ryd

Fra 1.480,00 DKK ekskl. moms

Gravkoen er til stor inspiration for børn. Det er den, fordi børn elsker store maskiner og lige præcis gravkoen er spændende, da den kan flytte masser sand og jord, noget som også børnene selv kan gøre på legepladsen. Denne skilteplade er perfekt til sandkassen og vil helt sikkert inspirere børnene til at bruge den og legepladsen i højere grad. 

Få børnene til at føle at de er på byggepladsen og giv inspiration til massevis af lege. Løsningen kan med fordel monteres tæt på sandkassen, hvor børnene kan grave i sandet og lege arbejdere på en byggeplads.

Du kan også kombinere denne skilteplade med andre sjove legemiljøer og skabe din helt egen by på legepladsen, som børnene kan lege i. Et godt bud kunne være at montere løsningen sammen med  ‘Skolen’ for på den måde at inspirere børnene til at udtænke en sammenhængende historie.

Du kan bruge skiltepladen både inde- og udendørs, så der frit kan skabes afgrænsede områder til forskellige lege. Du kan eksempelvis anvende denne skilteplade til upcycling af et eksisterende skur eller legehuse.

Skiltepladerne har et UV-print, der gør at de kan holde til alt slags vejr og vind.

Vælg mellem:

  • 80x80 cm
  • 100x100 cm

Montering
Skiltepladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.
Har du ikke mod på selv at montere skiltepladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne skilteplade i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer skilteplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Størrelse

80x80 cm, 100x100 cm

Vælg produktmedie

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Måske er du også interesseret i?

Legemiljø - Strand og fyrtårn

Fra 1.480,00 DKK ekskl. moms

Legemiljø - Skole

Fra 1.480,00 DKK ekskl. moms

Legemiljø - Politistation

Fra 1.480,00 DKK ekskl. moms

Legemiljø - Brandstation 2

Fra 1.480,00 DKK ekskl. moms

Legemiljø - Lufthavn

Fra 1.480,00 DKK ekskl. moms

Legemiljø - Hospital 2

Fra 1.480,00 DKK ekskl. moms

Legemiljø - Slot

Fra 1.480,00 DKK ekskl. moms

Legemiljø - Pariserhjul

Fra 1.480,00 DKK ekskl. moms

Legemiljø - Mølle

Fra 1.480,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram