0
Europakort til grundskoler og dagtilbud på vægplade

Europakort

2.249,00 kr. ekskl. moms

Farverigt Europakort printet på vægplade er en dekorativ udsmykning, der samtidig kan fungere som en del af et inden- eller udendørs læringsmiljø. Vægpladen måler 100 x 100 cm.
Varenummer (SKU): 763055 Kategorier: , , Tags: , , , ,

2.249,00 kr. ekskl. moms

Dette farverige kort over Europa er printet på vægplade, og kan fungere som dekorativ udsmykning i et indendørs eller udendørs læringsmiljø.

Kortet viser opbygningen af Europa med angivelse af de forskellige lande og deres hovedstæder, og derudover er der også angivet navnene på de forskellige have i Europa.

Pladen er 3 mm tyk og findes i størrelsen 100 x 100 cm. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres vægpladen med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

100×100 cm

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Blå, Grøn

Tema - Skoler

Verdenskort

Med vægplader har I mulighed for at udsmykke jeres vægge med flotte designs, som skal tale ind i æstetikken, men de kan også bruges som en del af legen. Brug vægplader til at skabe lige præcis de miljøer, som I drømmer om.

Størrelser
Vores vægplader findes i mange forskellige designs og størrelser. Der er ikke nødvendigvis standardstørrelser på produkterne i denne kategori.

Montering
Vægplader leveres med  forborede huller, der sikrer en nem og fast montering. I kan selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm plade, hvilket gør den robust og fleksibel, samt sikrer, at dem kan holde til alt slags vind og vejr.

Rengøring
Vægpladen kan tåle at blive tørret over med en våd klud.

envelopearrow-right