0
Doerfolie OlrikUgle inkl stuenavnDoerfolie FreddieFroe inkl stuenavnDoerfolie ErnstElg inkl stuenavnDoerfolie BennieBaever inkl stuenavn
 • Doerfolie OlrikUgle inkl stuenavn
 • Doerfolie FreddieFroe inkl stuenavn
 • Doerfolie ErnstElg inkl stuenavn
 • Doerfolie BennieBaever inkl stuenavn

HjørneBjørne – Dørfolie med stuenavn, op til 215×100 cm

2.495,00 kr. ekskl. moms

Som noget helt unikt kan I få jeres stuenavne på dørfolier med de firkantede dyr fra HjørneBjørne. Dørfolierne er et ideelt indretningselement til institutionens stuedøre, da de skaber liv til ethvert rum og indbyder til lærerige samtaleemner med og mellem børnene.Ved køb medfølger hele 2 gratis HjørneBjørne bøger (max 6 per kunde).
Varenummer (SKU): HB_df_stuenavn Kategorier: ,
 • *Design

  Reset options

  *Stuenavn

  *Størrelse på din dør

2.495,00 kr. ekskl. moms

Indret dagtilbuddet med dørfolier af de sjove og søde dyreunger fra den kendte tv-serie HjørneBjørne, som børnene med sikkerhed genkender fra Ramasjang. Som noget helt unikt kan I få jeres stuenavne på dørfolier med de firkantede dyr. Hvis dette ønskes, så vælger I blot hvilket dyr I ønsker på folien, samt noterer stuenavnet i skrivefeltet. Dørfolierne er et ideelt indretningselement til institutionens stuedøre, da de skaber liv til ethvert rum og indbyder til lærerige samtaleemner med og mellem børnene om naturen og dyrene deri.

Serien om de firkantede dyr fra den nordiske natur handler om alt det børn i alderen 3-6 år oplever og spekulerer på. Du kan med fordel bringe dyrene til live for børnene ved at vise videoerne og dermed øge børnenes kendskab til de enkelte dyr – videoerne findes på bl. a. DR og Youtube. Dyrene med de store personligheder præsenteres på en sjov og simpel måde, der engagerer børnene og gør læringen om dyr, natur og ikke mindst dem selv til en leg.

Hjørne Bjørne indeholder en masse gode informationer om nordens dyr, og giver et fint indblik i, hvordan de lever i naturen – hvorfor serien også er støttet af Danmarks Naturfredningsforening. Dermed bidrager vores produkter med Hjørne Bjørne også til jeres arbejde med læreplanstemaet ‘Natur, Udeliv og Science’.

Ved køb af HjørneBjørne produkter medfølger hele 2 bøger gratis (max 6 per kunde), der hver fortæller én af dyrebørnenes sjove historier. På den måde kan børnene fordybe sig i historierne bag figurerne som de kan finde rundt i institutionen. Bøgerne er udgivet af forlaget Buster Nordic og historierne er som altid tegnet og fortalt af Niels Valentin.  

Gratis HjørneBjørne bøger ved køb af HjørneBjørne produkter!

OBS! Ved bestilling indtastes målene på den side af døren, hvor folien ønskes monteret.

Montering
Vi anbefaler at denne dørfolie monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af dørfolien
, skal du blot tilvælge dette ved kassen.

Kontakt EXAKT 
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier med Hjørne Bjørne, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig

Produkttype

Dørfolie

Vælg størrelse

Op til 215×100 cm

Rengøring

Tåler aftørring med våd klud

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Blå

Tema - Dagtilbud

Dyr, HjørneBjørne, Natur

envelopearrow-right