0
Design med danske fredede arter

Danske fredede arter

2.290,00 kr. ekskl. moms

Vidste du at pindsvinet er fredet og at vi derfor er nødt til at passe ekstra meget på dem, når vi ser dem i vores haver. Med dette design med fredede danske dyr kan du lære børnene om dyrene og om vigtigheden ved at varetage og passe på vores fantastiske dyreliv i Danmark. Designet er en del af vores sortiment af bæredygtige vægplader med fokus på naturformidling og er bl. a. udviklet i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.
Varenummer (SKU): Naturformidling003 Kategorier: , Tag:

2.290,00 kr. ekskl. moms

Hjælp med at sørge for en diverse natur ved at sprede budskabet om de danske fredede dyr med dette design, som går i dybden omkring dyrene med gode og lærerige informationer til børnene. Det er vigtigt at lære børnene i skolen og dagtilbuddet om de danske frede arter, så de kan hjælpe med at varetage dem i fremtiden.

Designet er en del af vores sortiment af bæredygtige vægplader med fokus på naturformidling og er bl.a. udviklet i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.

Vægpladen måler 90×90 cm.

Den bæredygtige vægplade kan, ligesom vores standard vægplade, monteres både inden- og udenfor.

Vi og vores næste skal lære at passe bedre på naturen og derfor sætter vi, hos EXAKT, fokus på naturformidling. For at vi kan passe på naturen i fremtiden mener vi, at det er vigtigt at sprede det gode budskab til børnene, allerede mens de stadig er i skole og dagtilbud. Dette kan vi gøre ved at sætte fokus på problematikker, og sprede viden om Danmarks fantastiske natur, så børnene også kender til vigtigheden i at tage hensyn til og bevare det. Derfor er samtlige vægplader om naturformidling også helt eksklusivt trykt på bæredygtige, FSC-certificerede vægplader, der er produceret med henblik på at skåne naturen. 

Vi er gået sammen med Danmarks Naturfredningsforening & HjørneBjørne for at skabe vores sortiment af bæredygtige vægplader med fokus på naturformidling. 

Montering
Den bæredygtige vægplade har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

90×90 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema

Natur, Naturformidling

Farve

Grøn

Tema - Dagtilbud

Dyr, Naturformidling

Tema - Skoler

Dyr, Naturformidling

envelopearrow-right