0
702 000 130 p

Hegnsskilt – Vigtigste møde, 25×25 cm

499,00 kr. ekskl. moms

Venlig påmindelse til forældre om at deres nærvær er ønsket når de henter og bringer børnene til og fra institutionen. Skiltet minder forældre og andre pårørende om, at der er på vej til dagens vigtigste møde og derfor skal slukke deres mobiltelefon

499,00 kr. ekskl. moms

Dette skilt minder forældre og andre besøgende om, at de er på vej til dagens vigtigste møde, og derfor skal slukke deres telefon. Du kan bruge skiltet som en venlig påmindelse om, at deres nærvær er ønsket, når de henter og bringer børnene i institutionen.

Skiltet er produceret på en aluplade med UV-print, der gør det modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Skiltet har 4forborede huller og afrundede hjørner.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning. Du kan bestille et tilbud på montering ved at trykke på “Ønsker tilbud på montering” ved køb af skiltet her på siden.

Ønsker du andre monteringsmuligheder end de 4 forborede huller kan du kontakte os for at høre nærmere eller notere det i kommentarfeltet til din ordre.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail tilexakt@exakt.dk.

Produkttype

Skilt

Vælg størrelse

25×25 cm

Vælg produkttype

Aluplade med UV-print

envelopearrow-right