0
Vægplade med illustreret børnesang Mariehønen EviggladVægramme med illustreret børnesang Mariehønen EviggladGulvfolie med illustreret børnesang Mariehønen EviggladAkustikbillede med illustreret børnesang Mariehønen EviggladDørfolie med illustreret børnesang Mariehønen Evigglad
 • Vægplade med illustreret børnesang Mariehønen Evigglad
 • Vægramme med illustreret børnesang Mariehønen Evigglad
 • Gulvfolie med illustreret børnesang Mariehønen Evigglad
 • Akustikbillede med illustreret børnesang Mariehønen Evigglad
 • Dørfolie med illustreret børnesang Mariehønen Evigglad

Børnesang – Mariehønen Evigglad

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Gør sang og musik til en del af de inden- og udendørs miljøer med dette sjove design med børnesangen "Hjulene på bussen" med illustrationer, der viser børnene forskellige elementer fra sangen. Dette gør den nem for børnene at afkode, og det farverige motiv gør den indbydende at se på. Vælg mellem flere produktmedier.
Varenummer (SKU): Mariehøne001 Kategorier: , Tags: , , ,
 • *Vælg størrelse

  *Vælg produkttype

  Reset options

  *Størrelse på din dør

  *Obs: Prisen på rammen bliver tilføjet i indkøbskurven

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Gør sang og musik til en del af de inden- og udendørs miljøer med dette sjove design med børnesangen “Mariehønen Evigglad” med illustrationer, der viser børnene forskellige elementer fra sangen. Dette gør den nem for børnene at afkode, og det farverige motiv gør den indbydende at se på.  Du kan med fordel kombinere designet med lignende designs med børnesange som ‘Den lille undulat‘ for at skabe et sammenhængende udtryk.

Designet kan fås på disse produkttyper i følgende størrelser:

 • Akustikbillede med ramme, 120×120 cm, til et bedre lydmiljø i institutionen – yderst brugbart, når en af stuerne skal i gang med fællessang
 • Vægplade 120×120 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel. Kan monteres ude og inde.
 • Dørfolie, måler op til 215×100 cm. Hvis du ønsker at designes skal leveres på en dørfolie, vil du efter købet blive kontaktet af en medarbejder, der sikrer sig, at vi får de rigtige mål på døren, inden printet sættes i produktion.
 • Gulvfolie i størrelsen 100×100 cm.
 • X-rammen i størrelserne 100×100 og 120×120 cm.

Montering
Vægplader og akustikbilleder leveres med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. X-rammen monteres ved at bore rammen direkte op på væggen. Dette sikrer en fast montering. I kan selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering. 

Vi anbefaler, at gulvfolien monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af folien, skal du blot tilvælge dette ved kassen. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen. 

Skærmvæggen leveres usamlet og inkl. fødder, så skærmvæggen kan flyttes, hvis der enten opstår nye eller skiftende behov for lyddæmpning.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Vælg størrelse

100×100 cm, 120×120 cm, Op til 100×215 cm

Produkttype

Akustikprodukt, Dørfolie, Gulvfolie, Vægplade, X-ramme

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema - Dagtilbud

Børnesang, Rim og remser

Fagområde

Sproglig udvikling

Tema - Skoler

Sange

Fag

Musik

Alderstrin

Indskoling

Farve

Grøn

envelopearrow-right