Udsmyk skolen og dagtilbuddets med børnesange som man kender. Her et flot design med Jens Pedersens ko.Udsmyk skolen og dagtilbuddets med børnesange som man kender. Her et flot design med Jens Pedersens ko.Udsmyk skolen og dagtilbuddets med børnesange som man kender. Her et flot design med Jens Pedersens ko.
 • Udsmyk skolen og dagtilbuddets med børnesange som man kender. Her et flot design med Jens Pedersens ko.
 • Udsmyk skolen og dagtilbuddets med børnesange som man kender. Her et flot design med Jens Pedersens ko.
 • Udsmyk skolen og dagtilbuddets med børnesange som man kender. Her et flot design med Jens Pedersens ko.

Børnesang - Jens Pedersens ko

Fra 1.090,00 DKK ekskl. moms

Tilbud - Dørfolie med sangmotiv, første dør til 1.495,- inkl. montering (ekskl. kørsel).
Varenummer (SKU): k772637 Kategori:
Ryd
 • *Vælg produktmedie

  Ryd

  *Størrelse på din dør

Fra 1.090,00 DKK ekskl. moms

Gør sang og musik til en del af de inden- og udendørs miljøer med dette sjove design med børnesangen "Jens Pedersens ko" med illustrationer, der viser børnene forskellige elementer fra sangen. Vælg mellem 3 forskellige produktmedier: læringstavle, akustik m. ramme og dørfolie.

Lær børnene om bondegårdens dyr med den sjove børnesang 'Jens Pedersens ko', og gør sang og musik til en del af de inden- og udendørs miljøer. Designet viser hele sangteksten samt et farverigt og sjovt motiv med en lang række elementer fra sangen, hvilket gør den nem at afkode for børn, der ikke kan læse teksten. Du kan med fordel kombinere dette design med lignende sange som 'Lille Peter Edderkop' for at give et sammenhængende og ensartet look.

Designet er i overensstemmelse med det styrkede læreplanstema, 'Kultur, æstetik og fællesskab', da det giver god anledning til dialog med børnene om musik, rytme og sang.

Designet kan fås på tre forskellige produktmedier:

 • Akustikbillede med ramme, 120×60 cm, til et bedre lydmiljø i institutionen – yderst brugbart, når en af stuerne skal i gang med fællessang.
 • Vægplade , 100×50 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel. Kan monteres ude og inde.
 • Dørfolie, måler op til 215×100 cm. Hvis du ønsker at designes skal leveres på en dørfolie, vil du efter købet blive kontaktet af en medarbejder, der sikrer sig, at vi får de rigtige mål på døren, inden printet sættes i produktion.

OSB! Mål døren på den side den ønskes monteret.

Montering
Vægplader og akustikbilleder leverest med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. Der kan i selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering,

Dørfolien er til gengæld mere besværlig, og derfor anbefaler vi, at den monteres af en professionel montør – da det sikrer det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af dørfolien skal du blot tilvælge dette ved køb.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du har spørgsmål til produktet, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Akustikprodukt, Dørfolie, Vægplade

Størrelse

Op til 215x100 cm, 100x50 cm, 120x160 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema

Børnesang

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.

Måske er du også interesseret i?

De små synger - Sur, sur, sur

Fra 1.300,00 DKK ekskl. moms

De små synger - Tornerose

Fra 1.300,00 DKK ekskl. moms

De små synger - Mester Jacob

Fra 1.300,00 DKK ekskl. moms

Krammesangen

2.595,00 DKK ekskl. moms

Børnesang - Se det lille tog

Fra 1.090,00 DKK ekskl. moms

Børnesang - God morgen sol

Fra 1.090,00 DKK ekskl. moms

Børnesang - Hjulene på bussen

Fra 1.090,00 DKK ekskl. moms

Børnesang - Den lille undulat

Fra 1.090,00 DKK ekskl. moms

Børnesang - Bjørnen sover

Fra 1.090,00 DKK ekskl. moms

Børnerim - Peter Mathisen

Fra 990,00 DKK ekskl. moms

Børnerim - Peter Anker

Fra 990,00 DKK ekskl. moms

Børnerim - Skulder-Knæ-Tå

Fra 1.850,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram