0
blomter figurer l ger hegnblomster p  l ger hegnblomst gr nblomst gulblomst lillablomst lyser dblomst r d
  • blomter figurer l ger hegn
  • blomster p  l ger hegn
  • blomst gr n
  • blomst gul
  • blomst lilla
  • blomst lyser d
  • blomst r d

Blomster, 5 stk.

2.995,00 kr. ekskl. moms

Flotte og farverige skilteplader med motiver af blomster, der skaber liv på legepladsen. Disse fem skilteplader kan monteres på både hegn, låger og mure, så du kan skabe et flot miljø alle steder.
Varenummer (SKU): 790676 Kategorier: ,

2.995,00 kr. ekskl. moms

Disse dekorative og farvestrålende vægplader er designet som blomster, og er velegnede til at skabe liv på legepladsen eller andre udendørs områder i daginstitutionen, skolen og andre steder. Du kan montere skiltepladerne på både hegn, låger og facader, så der er rig mulighed for at skabe et flot miljø alle steder.

De farverige blomster kommer af fem styk og indeholder en rød, gul, lilla, lyserød og grøn blomst. Blomsterne bringer liv og natur til både inden- såvel som udendørs legerum. De kan selvfølgelig placeres lige som du ønsker, om det er samlet, som set i ovenstående eksempel, eller spredt ud over hele legepladsen er helt op til dig, og handler om, hvad der giver bedst værdi for dig. Derudover giver disse skilteplader med naturtema god anledning til at gøre børnene bekendte med læreplanstemaet, ‘Natur, udeliv og science’.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm skilteplade, hvilket gør den robust og fleksibel. Skiltepladerne har forborede huller til montering.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere skiltepladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Hegnsfigur, Vægplade

Antal pr. pakke

5 stk.

Vælg størrelse

Ø50 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Ass. farver

Tema - Dagtilbud

Flora, Hegnsfigurer, Natur

envelopearrow-right