Hils på Maria - Læremiddelkonsulent, EXAKT

Min passion er at hjælpe lærerne til at skabe de bedste rammer, og muligheder, for undervisning. Via dette, vil jeg også gerne, give eleverne en meningsfuld oplevelse af at gå i skole. Jeg mener, at lærerens vigtigste opgave består i at klæde eleverne på til at deltage i det samfund, som de møder efter folkeskolen. Dette indbefatter at kunne læse og skrive, men også at være robust og kunne mestre hverdagen. Turde stå ved sig selv og gå sine egne veje.

Hvem er Maria?

Jeg har flere års erfaring som lærer i grundskolen. Jeg ved derfor, hvad det vil sige at undervise i en klasse med 27 unikke elever med forskellige behov. Jeg har erfaret, hvordan faglighed og trivsel går hånd i hånd, og er derfor også optaget af at styrke den mentale sundhed for børn og unge.

Gennem min tid som lærer i Aarhus Kommune har jeg arbejdet målrettet med NEST og inklusion. Jeg har lært at bruge en bred vifte af specialpædagogiske, og visuelle, værktøjer og inkludere dem i almenundervisningen. Jeg har erfaret, hvordan disse værktøjer favner bredt og skaber stor nytte.

Alle børn lærer og udvikler sig forskelligt. God undervisning kræver derfor fleksible undervisningsmiljøer. Samtidig er det et vigtigt fundament for børnenes læring og trivsel, at de får mulighed for at deltage i det inkluderende fællesskab. I øjeblikket er jeg meget optaget af begrebet ”Mellemformer”, og jeg arbejder på at skabe specialpædagogiske værktøjer, som kan skabes et inkluderende læringsmiljø til glæde for alle elever. Det motiverer mig at udvikle didaktiske og pædagogiske værktøjer, som kan være med til at skabe flow imellem aktiviteterne og overskud i hverdagen – for både elever og lærere.

Jeg er også uddannet Cand. Mag i læring, som har givet mig færdigheder og kompetencer i at udvikle og designe læreprocesser for forskellige målgrupper.

Hos Exakt har jeg mulighed for at omsætte mine praksisnære erfaringer til konkrete didaktiske og pædagogiske værktøjer. Jeg arbejder målrettet på at skabe de bedste undervisningsmiljøer og assisterer med at kvalitetssikre det faglige indhold i produkterne til grundskolerne og dagtilbud.

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram