Akustikbillede Skov 08 120x180cmAkustikbillede Skov 08 90x120cm
  • Akustikbillede Skov 08 120x180cm
  • Akustikbillede Skov 08 90x120cm

Akustikbillede - Skov 08

Fra 3.150,00 DKK ekskl. moms

Akustikbilleder på væggene – når flot design og god akustik går hånd i hånd. Lad dette stilfulde akustikbillede med naturmotiv med en skov være et funktionelt og dekorativt element i din indretning, der bidrager til at skabe et miljø med fokus på naturen - og samtidig er behageligt for både for øjne og ører. Akustikbilledet findes i to størrelser og har en udskiftelig front, der giver mulighed for at skifte mellem forskellige stilarter.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Ryd

Fra 3.150,00 DKK ekskl. moms

Akustikbilleder på væggene – når flot design og god akustik går hånd i hånd. Lad dette stilfulde akustikbillede med naturmotiv med en skov være et funktionelt og dekorativt element i din indretning, der bidrager til at skabe et miljø med fokus på naturen - og samtidig er behageligt for både for øjne og ører. Akustikbilledet findes i både 90x120 cm og 120x180 cm og har en udskiftelig front, der giver mulighed for at skifte mellem forskellige stilarter.

Akustik 

Der bliver stillet større krav til de lokaler, som vi befinder os i mange timer af dagen. Der skal blandt andet være gode muligheder for koncentration, kommunikation og samarbejder på kryds og tværs. Dette er dog ikke altid muligt, og slet ikke i dagtilbud og skoler hvor støj er en del af hverdagen. Her kan et akustik absorbent bidrage til at afdæmpe støjbelastningen. 

Både dagtilbud og skoler består af mange forskellige arealer og mange forskellige typer lokaler, der bliver brugt på forskellig vis. Et er at sikre god akustik i en stue eller klasselokale – men der er masser af det, vi betegner som lydforurening mellem tilstødende lokaler. 

Denne lydforurening kan afhjælpes ved strategisk placering af absorberende materiale – derfor vil vi altid anbefale, at du får et par erfarne øjne til at vurdere dine lokaler, så du kan få god og kvalificeret rådgivning med på vejen. 

Akustikbillederne har absorbent med absorptionsklasse A og leveres med tekstil/print i brandhæmmende materiale. Profilen leveres som standard i natur-eloxeret. Du kan læse meget mere om fronten, absorbenten og rengøring via de ekstra faner her på siden. 

EXAKT-akustik består af tre sammensatte elementer, der tilsammen giver både et fleksibelt produkt i høj kvalitet. Hvis du på et tidspunkt bestemmer dig for at gå fra vertikal til horisontal eller fra tekstil til design, så kan du sagtens gøre det, uden at skulle udskifte hele produktet - vi elsker denne bæredygtige vinkel. 

Montage 

Leveres inkl. Montagebeslag for montering på væg. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer akustikbilleder eller skærmvægge, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

  • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
  • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.

Lignende produkter

Nyhed - De små synger

1.300,00 DKK ekskl. moms

Akustikbillede - Mad 11

Fra 3.150,00 DKK ekskl. moms

Akustikbillede - Koncert 01

Fra 3.150,00 DKK ekskl. moms

Lydflåde industri

890,00 DKK ekskl. moms

Lydflåde hygiejne

990,00 DKK ekskl. moms

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right