k698006

Hvidlakeret whiteboardtavle

Fra 159,00 DKK ekskl. moms

Klassisk whiteboardtavle med hvidlakeret ståloverflade, inklusiv pennebakke i plastik og beslag til ophængning. Tavlen har en tynd aluminiumsramme, der sikrer at skriveoverfladen er så stor som muligt.
Varenummer (SKU): k698006 Kategori:
Ryd
  • *Størrelse

    Ryd

Fra 159,00 DKK ekskl. moms

Klassisk whiteboardtavle med hvidlakeret skriveoverflade. Tavlen har en tynd aluminiumsramme, der sikrer at skriveoverfladen er så stor som muligt. Denne tavle er med lakeret overflade, hvilket adskiller sig fra vores andre whiteboardtavler, der er stålkeramiske. En hvidlakeret whiteboardtavle er mindre robust og holdbar end en stålkeramisk whiteboardtavle, men den lakerede tavle er stadig af høj kvalitet i forhold til folierede whiteboardtavler.

Da en lakeret tavle netop er mindre holdbar end en stålkeramisk tavle, er det vores erfaring, at tavler med lakeret overflade egner sig bedst til mindre udsatte steder.

Whiteboardtavlen medfølger: 

  • Vægbeslag til horisontal og vertikal montering 
  • Monteringsvejledning 
  • 30 cm click-on pennehylde  

Du kan med fordel tilkøbe det mest basale tilbehør til whiteboardtavlen i form af et lille eller et stort tilbehørssæt – så er du dækket godt ind når du skal tage tavlen i brug. 

Materiale 

Whiteboardtavlen er nem at rengøre og består af følgende: 

  • Hvidlakeret ståloverflade
  • Softline aluminumramme med grå hjørner 
  • Stort udvalg af størrelser 
  • Magnetisk og skrivbar overflade 

FSC®

Produktet er FSC-certificeret. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

FSC Logo forsvarligt skovbrug

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering

Har du ikke mod på selv at montere whiteboardtavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Ved tavler større end 120 x 150 cm anbefales selvskærende skruer i toppen af beslagene.
Find og download monteringsvejledning til dit whiteboard her.

Kontakt EXAKT

Teamet i EXAKT er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Whiteboard

Størrelse

45x60 cm, 60x90 cm, 90x120 cm, 100x150 cm

Måske er du også interesseret i?

Skoletavle i whiteboard

Fra 3.350,00 DKK ekskl. moms

Whiteboardtavle med 5x5 cm tern

Fra 1.790,00 DKK ekskl. moms

Mat whiteboardtavle

Fra 350,00 DKK ekskl. moms

Whiteboardtavle

Fra 295,00 DKK ekskl. moms

Whiteboard med nodelinjer

Fra 2.690,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram