Visualisering af teknologiforståelse, designzoner til skolen.Visualisering af teknologiforståelse, designzoner til skolen.
 • Visualisering af teknologiforståelse, designzoner til skolen.
 • Visualisering af teknologiforståelse, designzoner til skolen.

Designzoner m/tekst

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Styrk elevernes motivation og engagement i designprocessen ved at skabe læringszoner, hvor eleverne understøttes i at forstå de forskellige faser. Dette ressourceredskab rammesætter arbejdsprocesserne ved, at indrette klasseværelset eller faglokalet med fysiske manifestationer af zoner til at synliggøre, hvilke forventninger eleverne skal imødekomme.
Varenummer (SKU): Designzoner002 Kategorier: ,
 • *Vælg produkttype

  *Størrelse

  Ryd

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Styrk elevernes motivation og engagement i designprocessen ved at skabe læringszoner, hvor eleverne understøttes i at forstå de forskellige faser.

Dette ressourceredskab rammesætter og afgrænser arbejdsprocesserne ved, at indrette klasseværelset eller faglokalet med fysiske manifestationer af zoner til at iscenesætte og synliggøre, hvilke forventninger eleverne skal imødekomme. De tydelige rammer og forventninger fastholder fokus og giver eleverne mulighed for at fordybe sig i processen. Samtidig kan det styrke rammerne for samarbejde lærerne imellem og lette det praktiske arbejde omkring undervisningen. Læringszonerne kan styrke samarbejdet ved at synliggøre forventningerne til de didaktiske rammer, hvor det pædagogiske personale kan opbygge et fællesprog om processen og målet – som i sidste ende kommer eleverne til gode.

Designzonerne er opbygget med baggrund i den iterative proces, hvor eleverne skal idégenerere, konstruere, afprøve og justere ud fra feedback. Processen er dynamisk og eleverne vil bevæge sig frem og tilbage i de forskellige procesfaser. Derfor er det oplagt at synliggøre disse processer i særlige zoner med tydelige forventninger og ressourcer. Dette stilladseringsværktøj kan styrke elevernes udbytte og kvalificere den iterative proces. Designzoner er med tekst for at gøre det lettere for eleverne at afkode, hvordan der arbejdes med hvert enkel zone.

Designet kan fås på to forskellige produktmedier:

 • Akustikbillede med ramme, 90×120 cm og 180×120 cm, til et bedre lydmiljø.
 • Vægpladen måler 90×120 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Få mere ud af vores produkter ved at bruge vores kreative onlineunivers ’Klar Parat Læring’. Her finder du opgaver, materialer og ressourcer til akustikbillederne, så de kan indgå som en del af undervisningen.

Ud over dette er vores online platform spækket med undervisningsmaterialer til de fleste fag i grundskolen samt didaktiske og pædagogiske værktøjer, som skal styrke den almene klasseledelse og bidrage til at overskud i skoledagen – for både elever og lærere.

Montering
Vægplader og akustikbilleder leverest med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. Der kan I selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Akustikprodukt, Vægplade

Størrelse

90×120 cm, 120×180 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Blå

Tema - Skoler

Design og modeller

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.

Måske er du også interesseret i?

Forskellige sammen

4.995,00 kr. ekskl. moms

Motiverende citater

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Verdens flag 3

2.595,00 kr. ekskl. moms

Pride flag

2.995,00 kr. ekskl. moms

Læringskløften

3.190,00 kr. ekskl. moms

Konsonantklynger

2.190,00 kr. ekskl. moms

Afstand til solen

2.390,00 kr. ekskl. moms

Talslange

Fra 3.190,00 kr. ekskl. moms

Mål og vægt

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Rim

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Bevægelser

Fra 1.695,00 kr. ekskl. moms

Uncountable nouns

2.390,00 kr. ekskl. moms

Kosmisk år

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Tælle-hav

Fra 1.375,00 kr. ekskl. moms

Farveteori

Fra 1.750,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bil

2.395,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bi

2.395,00 kr. ekskl. moms

1 2 3 27
envelopearrow-right