706990706990
 • 706990
 • 706990

Skoletavle - Whiteboard med tern

3.750,00 DKK ekskl. moms

Whitebordtavle i emaljeret stål med stålkeramisk overflade og 5*5 cm tern i størrelsen 90x120 cm, der efterlader fint plads imellem hvert tern. Ternene gør tavlen oplagt til matematiktimerne, hvor man bl .a. kan skrive forskellige regnestykker ind på en overskuelig måde.
Varenummer (SKU): 706990 Kategori:

3.750,00 DKK ekskl. moms

Whitebordtavle i emaljeret stål med stålkeramisk overflade og 5*5 cm tern i størrelsen 90x120 cm, der efterlader fint plads imellem hvert tern. Ternene gør tavlen oplagt til matematiktimerne, hvor man bl .a. kan skrive forskellige regnestykker ind på en overskuelig måde. Tavlen kan opsættes både vertikalt og horisontalt, så kan nemt tilpasses til ethvert lokale og overflade.

Skoletavlen er ekstra robust, hvilket gør den oplagt til et miljø som skolen, hvor det er vigtigt at den kan holde til lidt af hvert. Kan også fås i en mere stilren udgave med click-on pennebakke i form af vores Softline tavle.

Whiteboardtavlen leveres med:

 • Monteringsmateriale
 • Indbygget pennebakke
 • Monteringsvejledning

Du kan med fordel tilkøbe det mest basale tilbehør til whiteboardtavlen i form af et lille eller et stort tilbehørssæt. Find et udvalg af magneter, penne og meget andet her.

Materiale

 • Aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner
 • Magnetisk og skrivbar overflade

Find et udvalg af størrelser.

10 års garanti
Whiteboardtavler med design fra EXAKT har altid 10 års garanti.

FSC®
Whiteboardet er FSC-certificeret. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

FSC Logo forsvarligt skovbrug

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering

Har du ikke mod på selv at montere whiteboardtavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Ved tavler større end 120 x 150 cm anbefales selvskærende skruer i toppen af beslagene.
Find og download monteringsvejledning til dit whiteboard her.

Kontakt EXAKT 

Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer whiteboardtavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Whiteboard

Størrelse

120x150 cm

Rengøring og vedligeholdelse af whiteboard 

Her finder du et par gode fif til at bevare den flotte overflade på dit whiteboard. Få det optimale ud af din tavle og bevar glæden ved et whiteboard i højeste kvalitet, ved at følge disse råd.  

VIGTIGT: Rens tavlen med tavlerens til whiteboardtavler, inden du tager den i brug. Rensevæsken sprayes på hele tavlens overflade og tørres af med en ren og tør klud eller mikrofiberklud.  

Vejledning til brug af tavlerens  

 • Spray væsken på tavlen fra ca. 20 cm afstand  
 • Lad det virke i ca. 30 sekunder  
 • Tør overfladen af med en tør klud eller mikrofiberklud 

Sådan behandler du bedst dit stålkeramiske whiteboard 

 1. Brug kun whiteboardpenne af god kvalitet, da farven ellers kan være vanskelig at fjerne igen.
 2. Whiteboardpenne har en tørretid på 1 minut, efter du har skrevet på tavlen. Herefter kan du viske tavlen ren med en tavlesvamp eller tør klud.
 3. Brug ikke tavlesvampen sammen med rensevæske.
 4. Ved fejlbrug af penne som ikke er beregnet til whiteboards, såsom flipoverpenne og permanente penne, rens da tavlen med tavlerens. Virker dette ikke, skriv da med en whiteboardpen samme sted, som der er skrevet med den forkerte pen. Brug herefter tavlerens til whiteboards, og tør efter med en tør klud. I de fleste tilfælde vil tavlen da blive ren. Se et eksempel på hvordan du fjerner permanent marker fra et whiteboard her.
 5. Rens regelmæssigt tavlen med tavlerens, så tavlen bevares i god stand. Det anbefales at afrense tavlen minimum en gang om ugen med tavlerens. 
 6. Det anbefales at opbevare whiteboardpenne horisontalt, for at undgå for stor farvekoncentration.
 7. Tavlens skriveoverflade kan blive påvirket af følgende omstændigheder
  • Fugt, støv og tobaksrøg 
  • Varme og direkte sollys 
  • Kvaliteten af whiteboardpenne der benyttes
  • Snavs fra tavlesvampen

Måske er du også interesseret i?

Skoletavle i whiteboard

Fra 3.350,00 DKK ekskl. moms

Whiteboardtavle med 5x5 cm tern

Fra 1.790,00 DKK ekskl. moms

Mat whiteboardtavle

Fra 350,00 DKK ekskl. moms

Whiteboardtavle

Fra 295,00 DKK ekskl. moms

Hvidlakeret whiteboardtavle

Fra 159,00 DKK ekskl. moms

Whiteboard med nodelinjer

Fra 2.690,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram