Grøn kridttavle med tern

Skoletavle - Grøn kridttavle med tern

Fra 3.250,00 DKK ekskl. moms

Grøn kridttavle med tern i to forskellige størrelser. Tavlen er i emaljeret stål med stålkeramiske overflade og livstidsgaranti på selve tavleoverfladen.
Varenummer (SKU): K706980 Kategori:
Ryd
  • *Størrelse

    Ryd

Fra 3.250,00 DKK ekskl. moms

Kridttavler i emaljeret stål med stålkeramisk overflade og 5*5 cm tern, der efterlader fint plads imellem. Ternene gør tavlen oplagt til matematiktimerne, men den afdæmpede hvide farve gør også at den nemt kan anvendes som en hver anden kridttavle. Tavlen kan opsættes både vertikalt og horisontalt, så kan nemt tilpasses til ethvert lokale. Produktet fås med en bred aluminiumramme, der gør den ekstra robust og med integreret kridtrende i hele tavlens længde.

Ønsker du en mere stilet version af denne ternet tavle og med lidt ekstra skriveplads, kan du også købe vores kridtavle uden kridtrende og Softline aluminiumsramme.

Produktet er af højeste kvalitet og fås i to standardmål. Ønsker du en anden størrelse end standardmålene, så tøv ikke med at kontakte os, se info nedenfor.

Tavlen medfølger: 

  • Monteringsvejledning 
  • Vægbeslag til horisontal og vertikal montering
  • Integreret kridtrende i hele tavlens længde

Materiale 

Tavlen er nem at rengøre og består af følgende: 

  • Kridttavle i emaljeret stål
  • Bred aluminumramme m. grå afrundede plastikhjørner
  • Stort udvalg af størrelser 
  • Magnetisk og skrivbar overflade 

FSC Logo forsvarligt skovbrug

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering

Har du ikke mod på selv at montere tavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Ved tavler større end 120 x 150 cm anbefales selvskærende skruer i toppen af beslagene.
Find og download monteringsvejledning til din tavle her.

Kontakt EXAKT

Teamet i EXAKT er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Kridttavle

Magnetisk

Ja

Størrelse

120x100 cm, 120x120 cm

Garanti

5 års garanti på skriveoverfladen

Måske er du også interesseret i?

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram