safaristandersafaristandersafaristander 2safaristander top
  • safaristander
  • safaristander
  • safaristander 2
  • safaristander top

Safaristander

Safaristandere er en meget fleksibel skilteløsning, da elementer kan tilføjes i det uendelige. Safaristandere er et multiopbygget system, der har mange anvendelsesmuligheder for udendørs skiltning. Du bestemmer selv, hvor mange paneler skiltet skal bestå af, hvor højt det skal være, og hvilke ben det skal have.
Varenummer (SKU): Safaristander Kategorier: ,

Safaristandere er en meget fleksibel skilteløsning, da du har mulighed for at tilføje elementer til skiltet i det uendelige, og det multiopbyggede system giver mange anvendelsesmuligheder i den udendørs skiltning.

Du kan helt selv vælge, hvor mange paneler skiltet skal bestå af, hvor højt det skal være, og hvilke ben det skal have, og ligeledes er det også op til dig, om der kun skal være indhold på den ene side af skiltet, eller om du ønsker indhold både for og bag.

Skiltet leveres som standard i hvidlakeret eller naturaluminium.

Da ikke to safaristandere er ens, er dette en skræddersyet løsning. Du bedes derfor udfylde kontaktformularen, og så tager vi kontakt til dig for at finde frem til den bedste løsning til dine behov og ønsker.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Måske er du også interesseret i?

A-skilt Black

Fra 1.150,00 DKK ekskl. moms

Windmaster med stålfod - Sort

Fra 2.270,00 DKK ekskl. moms

Parkeringsskilt til væg

Fra 1.095,00 DKK ekskl. moms

Windmaster med stålfod - Sølv

Fra 1.950,00 DKK ekskl. moms

A-skilt Rondo

Fra 790,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram