sl715026sl715026
  • sl715026
  • sl715026

Plakater med læreplanstemaer i sort clickramme - 6 stk., størrelse A3

3.315,00 DKK ekskl. moms

Flotte plakater med de seks læreplanstemaer i elegante sorte clickrammer. Den flotte grafik gør dem ideelle til flot og lærerig indretning, der inspirerer til kreative tanker om brugen af læreplanstemaerne i hverdagen.
Varenummer (SKU): SL715026 Kategorier: ,

3.315,00 DKK ekskl. moms

Med denne pakke med rammer og plakater signalerer I, at I arbejder med de styrkede læreplanstemaer, og at I har fokus på at skabe sammenhæng mellem kompetenceområderne. De farverige plakater er lavet så de henvender sig til såvel børn som voksne – illustrationerne på plakaterne kan f.eks. anvendes som samtalestarter med børnene. De forskellige farver gør det nemt for børnene at kende forskel på læreplanstemaerne og bidrager til intuitiv læring.

Pakken indeholder 6 stk. plakater med læreplanstemaer og 6 stk. sorte Clickrammer med antirefleks frontplade. Den sorte ramme giver et flot og æstetisk udtryk. Det gør selvfølgelig også, at du nemt kan montere plakaterne strategisk efter eget ønske, eller som set i illustrationerne ovenfor.

Størrelse: A3

Indhold

  • 6 stk. plakater - A3
  • 6 stk. Clickrammer - Sort, A3

Montering
Rammerne leveres inkl. skruer og plugs til montering, hvilket gør det nemt at sætte rammerne op som du ønsker. Plakaterne leveres i horisontal format. Har du spørgsmål vedrørende montering kan vi selvfølgelig være behjælpelige med dette.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer plakater, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Måske er du også interesseret i?

Læreplanstemaer, 6 stk.

Fra 4.350,00 DKK ekskl. moms

Plakattavle - 32 mm profil

Fra 275,00 DKK ekskl. moms

SUN inforamme

Fra 275,00 DKK ekskl. moms

Click-ark - med eget design

Fra 630,00 DKK ekskl. moms

Front til plakattavle

Fra 213,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram