704504 Piktogrammer med co undervisning 310x350704504 Piktogrammer med co undervisning 310x350
 • 704504 Piktogrammer med co undervisning 310x350
 • 704504 Piktogrammer med co undervisning 310x350

Klasseledelse - Magnetsæt med Co-undervisning, 6 stk.

949,00 DKK ekskl. moms

Styrk muligheden for Co-undervisning ved at anvende de seks piktogrammer, som demonstrer de forskellige organiseringsformer. Sættet er med til at skabe et fleksibelt undervisningsmiljø, som gavner og tilgodeser alle elever i klassen.
Varenummer (SKU): 704604 Kategori: Tag:
Ryd

949,00 DKK ekskl. moms

Magnetsæt der understøtter det almene og det specielle i klasseværelset. Styrk muligheden for Co-undervisning ved at anvende de seks piktogrammer, som demonstrer de forskellige organiseringsformer. Sættet er med til at skabe et fleksibelt undervisningsmiljø, som gavner og tilgodeser alle elever i klassen.

Brug piktogrammerne på en whiteboardtavle eller en anden magnetisk flade til at visualisere overfor eleverne, hvordan de skal arbejde og organisere sig. Tydeliggøre dine forventninger til eleverne og fjern usikkerhed omkring aktivitetens indhold. Brug også piktogrammerne til at styrke det tværfaglige og/eller tværprofessionelle samarbejde mellem lærere og pædagoger.

Magnetsættet kan med fordel benyttes til whiteboard med klasseledelse, for bedre at hjælpe eleverne med dagens aktiviteter.

De enkelte magneter måler 31×35 cm og sættet indeholder 6 stk.

Køb flere og spar mere.
Ved dette produkt kan du opnå mængderabat ved køb af henholdsvis 5, 10 eller 20 pakker.

 • 4025,- for 5 pakker.
 • 7600,- for 10 pakker.
 • 14.200,- for 20 pakker.

I denne pakke får du:

6 magnetiske piktogrammer med de seks organiserings-strukturer.

 • En underviser og en observerer
 • Alternativ undervisning
 • Parallel undervisning
 • Stationsundervisning
 • Teamundervisning
 • En underviser og en assisterer

Lad disse piktogrammer bidrage til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. Piktogrammerne kan bruges, som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan det visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring de faglige indhold.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer co-undervisning, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Magneter

Antal pr. pakke

6 stk.

Størrelse

31x35 cm

Lignende produkter

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right