0

Mad 7

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Opfrisk udsmykningen på arbejdspladsen, institutionen eller skolen med dette flotte design, Mad 7. Det vil med sikkerhed give et frisk pust til jeres indretning. Designet findes i to forskellige størrelser, du skal blot vælge om det skal være med eller uden akustik. 
Varenummer (SKU): Mad007 Kategorier: , Tags: , , ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Opfrisk udsmykningen til arbejdspladser, institutioner og skoler med dette flotte design, Mad 7. Det vil med sikkerhed give et frisk pust til jeres indretning ligegyldigt hvilket lokale, der mangler udsmykning. 

I vores designshop skal du kun tage stilling til to ting: Hvilken af de kun to tilgængelige størrelser, som du ønsker, og om det skal være med eller uden akustik. Vælg mellem følgende designs: 

  • Akustikbillede med sort aluramme, findes i størrelserne 100×120 og 100×200 cm og bidrager til et bedre lydmiljø.  
  • X-ramme (Sort aluramme u. akustik), findes i størrelserne100×120 og 100×200 cm.Leveres usamlet.  

Ønsker du en anden størrelse, eller at få designet som folie til dør, vindue eller anden overflade, så kan du kontakte os på telefon 98 19 35 33 for at høre om dine muligheder for en specialløsning. 

Montering
Akustikbilleder fra EXAKT leveres med beslag, der sikrer en nem og hurtig montering. X-rammen monteres ved at bore rammen direkte op på væggen. Dette sikrer en fast montering. I kan selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

  • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
  • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.

En x-ramme kan bruges som en del af jeres indretning, og I kan vælge lige præcis de designs, som I ønsker. Fordelen ved at vælge en X-ramme er, at banneret altid kan udskiftes. På den måde kan I ændre på jeres indretning uden at skulle udskifte hele rammen.

Størrelser
Hvis du er interesseret i en anden størrelse end en af vores standardstørrelser, så kan du skrive de ønskede mål til os på exakt@exakt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Montering
X-rammen
 leveres med beslag og påmonteret banner, der sikrer en nem montering.

Rengøring
X-rammerne kan tåle at blive tørret over med en tør klud. Alternativt kan X-rammen støvsuges én gang om ugen.

Dæmper støjniveauet i rummet og kan ved hjælp af design give et visuelt æstetisk udtryk.

Lydabsorbenten er absorptionsklasse A aW 0,95.

De lyddæmpende tavler er lavet med en kerne af mineraluld, som er kapslet inde mellem en forside og bagside af flis. Absorbenten er godkendt som klasse A materiale i henhold til MK 6.31/0805. Den er svanemærket og kan genbruges 100%. Den er desuden PVC-fri. Absorbenten er blevet tildelt Indeklima Mærket og anbefales af det svenske Astma og Allergi Forbund.

Størrelser
Hvis du er interesseret i en anden størrelse end en af vores standardstørrelser, så kan du skrive de ønskede mål til os på exakt@exakt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Montering
Der medfølger skruer og vejledning til montering når I modtager akustikrammen.

Rengøring
Akustikbilledet kan tørres over med en tør klud.

envelopearrow-right