0
Legezone EventyrlandLegezone EventyrlandLegezone EventyrlandLegezone EventyrlandLegezone EventyrlandLegezone Eventyrland
 • Legezone Eventyrland
 • Legezone Eventyrland
 • Legezone Eventyrland
 • Legezone Eventyrland
 • Legezone Eventyrland
 • Legezone Eventyrland

Legezone – Eventyrland, 4 stk.

11.325,00 kr. ekskl. moms

Med en kombination af folieprint, plader med print og akustikskærmvæg kan jeres krog omdannes til et eventyrland. Legezonen indbyder til talrige af sjove og spændende lege i jeres dagtilbud, hvor børnene kan drømme sig ind i fortællingerne fra eventyrerne.Sættet inkluderer fire forskellige produkter: akustik skærmvæg 120x180 cm, gulvfolie 100×100 cm, vægplade Prinsesse 50×70 cm og vægplade Troldmand 50×70 cm.
Varenummer (SKU): SL7251524 Kategorier: , , Tag:

11.325,00 kr. ekskl. moms

Med dette sæt kan børnene drømme sig væk til eventyrland og lege ridder, prinsesse og meget mere. Gør legekrogen til børnenes nye favoritsted med fantasifuld indretning. Med en kombination af folieprint, plader med print og akustikskærmvæg kan jeres krog omdannes til et eventyrland. Denne legezone indbyder til talrige af sjove og spændende lege i jeres dagtilbud, hvor børnene kan drømme sig ind i fortællingerne fra eventyrerne. Det farverige eventyrland kan være med til at opgradere jeres visuelle børnemiljøer og samtidig være et attraktivt legehjørne for børnene, hvor I ikke behøver at igangsætte legen for dem. Desuden giver legezonen jer mulighed for at skabe fordybelseszoner, hvor børnene kan få plads og rum til at fokusere og fastholde interessen/læringen i legen.

Sættet er et komplet legemiljø fyldt med inspiration til rollelege og historier og kan bruges til at rammesætte legene i jeres dagtilbud. I sættet får du en stor dobbeltsidet akustik skærmvæg med hele to forskellige illustrationer fra eventyrland. Derudover får du en gulvfolie med labyrint, hvor man skal hjælpe prinsessen sikkert hjem, og slutteligt får du to flotte skilteplader, der hver især fortæller deres helt egen historie fra eventyrland. Her er der til mange timers fordybelse i fantasiland. Montér løsningen i dagtilbuddet tæt på bogreolen med eventyr og andre fortryllende historier.

Løsningen er med til at styrke, at “Læringsmiljøet skal understøtte børns lyst til at lege, udforske og eksperimentere”, som der beskrevet står i den styrkede pædagogiske læreplan.

Sættet inkluderer fire forskellige produkter:

 • Eventyrland akustik skærmvæg 120×180 cm
 • Eventyrland gulvfolie 100×100 cm
 • Eventyrland  vægplade Prinsesse 50×70 cm
 • Eventyrland vægplade Troldmand 50×70 cm

Hvis du kun er interesseret i enkelte af de fire løsninger, så kontakt os på telefon 98 19 35 33 eller send os en mail med dine foretrukne designs til exakt@exakt.dk.

Montering
Vi anbefaler at du tilkøber vores monteringskit, som skal bruges til folien, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Skiltepladerne har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 

Har du ikke mod på selv at montere pakkeløsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt Exakt
Vi kan lave en skræddersyet løsning, der passer til jeres legekrog. Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Antal

4 stk.

Vælg størrelse

50×70 cm, 100×100 cm, 120×180 cm

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.

Måske er du også interesseret i?

WiFi – Firkantet

159,00 kr. ekskl. moms

WC – Firkantet

159,00 kr. ekskl. moms

Krammepakke Large

17.995,00 kr. ekskl. moms

Bordmanerer

750,00 kr. ekskl. moms

Krammepakke Small

4.995,00 kr. ekskl. moms

Toiletpakke

595,00 kr. ekskl. moms

Exakt whiteboardtavle årsplan, 90×120 cm

1.995,00 kr. ekskl. moms

Verdenskort

2.249,00 kr. ekskl. moms

1 2 3 4
envelopearrow-right