Apoteker Nordgårds Børnehave

Akustikudfordringer i stueetagen
Opgave

Akustikudfordringer i stueetagen

Apoteker Nordgårds Børnehave er en daginstitution i Skive med flere rum til forskellige aktiviteter.

I et af rummene på førstesalen er der opsat lameller, der giver luft og åben forbindelse til det fælles køkken i stueetagen. Dette gav dog en udfordring i forhold til støjen fra lokalet, der "susede" ned i køkkenet og virkede forstyrrende både her og i de omkringliggende lokaler.

Samarbejdet

Udskiftelig tekstilfront på begge sider

Vores løsning på dette problem blev en lydabsorbent med udskiftelig tekstilfront på begge sider - på den ene side et både fagligt og børnevenligt print af et verdenskort, mens den anden side har en neutral grå tekstilfront.

Samarbejdet

Lyddæmpning

Ved at installere en lydabsorbent på lamellerne sikrer vi, at lyden bliver opfanget før den når køkkenet i stueetagen.

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right