krammepakkesmallkrammepakkesmallX PladeKrammetavle mockupX GulvfolieKrammezone mockupX PladeKrammeikoner mockupX GulvfolieKrammespots mockup
  • krammepakkesmall
  • krammepakkesmall
  • X PladeKrammetavle mockup
  • X GulvfolieKrammezone mockup
  • X PladeKrammeikoner mockup
  • X GulvfolieKrammespots mockup

Krammepakke Small

4.995,00 DKK ekskl. moms

Krammepakke Small der hjælper jer i gang med at arbejde med et udvidet kramme-begreb, hvor børn kan kramme, give highfive eller tommel op til hinanden, alt efter hvad de har det bedst med.
Varenummer (SKU): SL790001 Kategori:

4.995,00 DKK ekskl. moms

Krammepakke Small der hjælper jer i gang med at arbejde med et udvidet kramme-begreb, hvor børn kan kramme, give highfive eller tommel op til hinanden, alt efter hvad de har det bedst med. Pakken indeholder et lille udvalg fra vores standard sortiment af kramme-løsninger baseret på Krammesangen. Hvis du kunne tænke dig flere løsninger, og virkelig sætte gang i udviklingen af de sociale fællesskaber hos jer, så har vi også en Krammepakke Large.

Denne Krammepakke indeholder:

  • 1 stk. Krammezone gulvfolie
  • 9 stk. Krammespots
  • 1 stk. Krammeskilt
  • 1 stk. Krammetavle

Montering
Grundet foliens størrelse anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer løsninger med Krammeleg, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Gulvfolie, Vægplade

Antal pr. pakke

12 stk.

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

Måske er du også interesseret i?

Krammepakke Large

17.995,00 DKK ekskl. moms

Krammetavle

2.495,00 DKK ekskl. moms

Krammesangen

2.595,00 DKK ekskl. moms

Krammebane, 30 dele

8.995,00 DKK ekskl. moms

Dreje rundt, 17 dele

2.995,00 DKK ekskl. moms

Tæl til 10, 3 dele

2.650,00 DKK ekskl. moms

Krammerim, 30 stk.

2.995,00 DKK ekskl. moms

Krammeikoner

995,00 DKK ekskl. moms

Krammezone

2.195,00 DKK ekskl. moms

Krammespots, 9 stk.

795,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram