multitavle 1multitavle whiteboard justerbar 1
 • multitavle 1
 • multitavle whiteboard justerbar 1

Justerbar multitavle - Grøn kridt

Fra 13.350,00 DKK ekskl. moms

Få en kridttavle med masser skriveplads og god fleksibilitet. Denne justerbare multitavle har 5 skrivbare overflader med grøn emalje monteret på et skjult justerbart fjedersystem, der giver mulighed for at hæve og sænke tavlen med 60 cm.
Varenummer (SKU): K707160 Kategori: Tag:
Ryd
 • *Størrelse

  Ryd

Fra 13.350,00 DKK ekskl. moms

Få en kridttavle med masser skriveplads og god fleksibilitet. Denne justerbare multitavle har 5 skrivebare overflader med grøn emalje monteret på et skjult justerbart fjedersystem, der giver mulighed for at hæve og sænke tavlen med 60 cm. Multitavlen kan nemt foldes sammen for at gøre plads til andre aktiviteter i rummet, eller eksempelvis til at skjule noter. Der skal benyttes kridt til denne klassiske multitavle, hvilket gør den nem at viske ren og skrive nye noter. Derudover er der indbygget kridtbakke i hele den centrale tavles længde, samt to mindre bakker til svampe.

Tavlen er ideel til klasselokalet i folkeskolen, på gymnasiet og øvrige videregående uddannelser, men også til kontoret og lignende miljøer.

Den stålkeramiske overflade betyder at kridttavlen er magnetisk, så der kan benyttes magneter og magnetisk tilbehør.

Tavlen medfølger: 

 • Skjult justerbart fjedersystem m. nødvendigt monteringsmateriale
 • Monteringsvejledning 
 • Indbygget kridt- og svampebakke

Størrelse

Vælg mellem:

 • 100x200 cm (sammenfoldet), 100x400 cm (udfoldet)
 • 120x200 cm (sammenfoldet), 120x400 cm (udfoldet)

Materiale 

Tavlen er nem at rengøre og består af følgende: 

 • Stålkeramisk kridtoverflade med livstidsgaranti 
 • 22 mm anodiseret aluminiumramme med grå hjørner 
 • To forskellige størrelser
 • Magnetisk og skrivebar overflade 

Livstidsgaranti 

Tavlers kvalitet er primært defineret af deres overflade. Vi yder livstidsgaranti på overfladen på alle vores stålkeramiske tavler og derfor tilbyder vi altså et produkt af den højeste kvalitet.  

Den lange holdbarhed gør også at man på lang sigt skåner miljøet, fordi varen holder længere. Vores producent lægger også stor vægt på at produktionen er CO2-neutral. Altså går vi meget op i, at de produkter vi sælger hos EXAKT har fokus på at skabe en bæredygtig fremtid for os alle. 

Læs mere om livstidsgarantien på vores tavler. 

FSC®

Produktet er FSC-certificeret. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

FSC Logo forsvarligt skovbrug

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering

Har du ikke mod på selv at montere tavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT

Teamet i EXAKT er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Kridttavle

Størrelse

100x200 cm, 120x200 cm

Måske er du også interesseret i?

Multitavle - Grøn kridt

Fra 7.540,00 DKK ekskl. moms

Multitavle - Whiteboard

Fra 7.450,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram