Motorik skattejagt med alfabet, der kombinerer træning af motorik med læring med

Motorik – Skattejagt Alfabet, 10 dele

5.460,00 kr. ekskl. moms

Lad børnene lære alfabetet ved at hoppe sig frem og tilbage på denne gulvfolie med flotte og farverige motiver, der viser bogstaverne på en sjov og lærerig måde. Gulvsættet kombinerer børns interesse for at læse og forstå alfabetet med sjov og aktiv leg.
Varenummer (SKU): 797135 Kategorier: , , Tags: ,
  • *Vælg produkttype

    Ryd

5.460,00 kr. ekskl. moms

Lad børnene lære alfabetet ved at hoppe sig frem og tilbage på denne gulvfolie med flotte og farverige motiver, der viser bogstaverne på en sjov og lærerig måde. Gulvsættet kombinerer børn i indskolingens interesse for at læse og forstå alfabetet med sjov og aktiv leg, hvilket bidrager til at børnene også forbedrer deres motorik. Lad børnene hoppe fra bogstav til bogstav uden at ramme ’vandet’ – gennemgå bogstaverne i fællesskab med børnene eller lad dem hoppe sig frem til sit eget navn. Du har rig mulighed for selv at rammesætte legene, finde på regler og fordele folierne, så de giver den bedst mulige læringsoplevelse for børnene, men som samtidig bidrager til at de har det sjovt med læringen, hvilket er den største motivation dertil.

Illustrationen viser en øgruppe, hvor børnene skal hoppe fra ø til ø via skildpadder og andre småøer, mens de samtidig gennemgår alfabetet fra A-Å. Løsningen er en del af den store gulvfoliebane med Skattejagten, hvor børn har mulighed for at udfordre deres viden og motoriske færdigheder. Denne løsning med Alfabetet kan dog uden problemer monteres separat, for på den måde at skabe sproglig interesse hos børnene.

Gulvfolie med Alfabet, der fylder 4,3 m2 (hvis du placerer folierne som vist på billedet) og bliver leveret i 10 dele med tre store øer, fire små og tre skildpadder med hvert deres bogstav.

Montering
Grundet foliens størrelse anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Gulvfolie

Antal

10 stk.

Størrelse

4,3 m2

Montering

Inde

Målgruppe

Skole

Tema - Dagtilbud

Alfabetet, Legezone, Motorik, Spil og lege

Måske er du også interesseret i?

Forskellige sammen

4.995,00 kr. ekskl. moms

Motiverende citater

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Verdens flag 3

2.595,00 kr. ekskl. moms

Pride flag

2.995,00 kr. ekskl. moms

Læringskløften

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Konsonantklynger

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Talslange

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Mål og vægt

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Rim

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Bevægelser

Fra 1.695,00 kr. ekskl. moms

Uncountable nouns

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Kosmisk år

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Tælle-hav

Fra 1.375,00 kr. ekskl. moms

Farveteori

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bil

2.395,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bi

2.395,00 kr. ekskl. moms

1 2 3 27
envelopearrow-right