Se email i browser

Glædelig jul og godt nytår

EXAKT takker for et godt 2016, og ønsker en glædelig jul samt et godt nytår. Vi ser frem til at samarbejde med dig i 2017.

I dette nyhedsbrev kan du læse lidt om nogle af vores nyheder, samt hvad vi gør hos EXAKT for at fejre julen. Læs om hvordan vi støtter Julehjælpen med kr. 25,- hver gang du køber en af vores mest populære tilbudsvarer.

Som tak for at du læser vores nyhedsbrev modtager du også en værdikode (se den nederst), som du kan bruge næste gang du handler på exakt.dk

EXAKT støtter Julehjælpen

Vi støtter i år Julehjælpen med kr. 25,- hver gang du køber en af vores mest populære tilbudsvarer.

Spar op til 67% imens du støtter Julehjælpen. Vi har tilbud på:
Special lamineringslommer
Badgemaskiner
Makulatorer
Flipovers
Covers til iPad


Se alle tilbuddene her: Støt Julehjælpen

Julehjælpen formidler kontakt mellem donorer og værdigt trængende familier i hele Danmark, og hjælper alle børn med at holde en god jul. I 2015 hjalp Julehjælpen 11.300 børn med julegaver, julemad og oplevelser.

Det er via Julehjælpen muligt at donere eller ansøge om hjælp i form af legetøj, tøj, gavekort og alle de mange andre genstande.

Sjove, lærerige og dekorative vinduesfolier

Hos EXAKT er vi eksperter i vinduesfolie. Vi sælger, designer, leverer og monterer selv folien, og arbejder hver dag på at blive endnu dygtigere. Vi har et fast sortiment med foliedesigns der er klar til bestilling og montering i skolen eller institutionen. Har du et særligt behov eller ønske, sidder vores grafikere klar til at designe en skræddersyet løsning til dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på 98 19 35 33.

Køb bl.a. vores sjove og dekorative vinduesrammer med forskellige motiver til kun 
295,- pr. meter.

Se alle vores vinduesfolier og bestil her: Vinduesfolier

Omdan væggen til ét stort whiteboard

Denne vægløsning i storformat lader dig transformere en væg til en uendelig whiteboardoverflade. Brug den store panelopbyggede whiteboardvæg til planlægning på kontoret eller lærerværelset, som kæmpe informationstavle eller i klassen til undervisning 

Dæk fx et areal på 200 x 400 cm for 18.360,-

Se mere og bestil din whiteboardvæg her: Whiteboardvæg
Eller kontakt EXAKT på 98 19 35 33, for en skræddersyet løsning. 

EXAKT giver værdikoder i julegave

Vi er i rigtig julestemning, og derfor skal alle vores kunder selvfølgeligt have en julegave. Nedenstående værdikoder er vores julegave til dig. Spar op til kr. 300,- med disse værdikoder, næste gang du handler på exakt.dk 

Værdikoderne gælder resten af 2016

Facebook
LinkedIn
Website
Email
Website
Copyright @ 2016 EXAKT. All rights reserved

EXAKT
Stenholm 7 - 9400 Nørresundby

Afmeld nyhedsbrev