Der må være noget i luften, for hos EXAKT har vi besluttet, at du resten af måneden kan få monteret dine folieklæb uden beregning.
Se email i browser

Få undervisning, leg og læring på alle overflader

Der må være noget i luften, for hos EXAKT har vi besluttet, at du resten af måneden kan få monteret dine folieklæb uden beregning.
Folieklæb fungerer som store klistermærker, der sættes på alle overflader. Brug dem til udsmykning, leg og læring. Vælg en folie fra vores faste sortiment, eller få designet en folie der passer netop til jer. 

Vi monterer alle folieklæb leveret og faktureret inden d. 31. marts,
uden beregning. Her ser du et udpluk af vores sortiment.

Beklæd dørene med lærerige og flotte folier

Udsmyk med Lille Peter Edderkop, de 120 ord, Mariehønen Evigglad eller Bogstavormen. Dørfolien kan skæres til, så den passer til de fleste døre i standardstørrelser.
Frit valg mellem de fire motiver: 1.995,-


Læs mere og bestil her

Vi er eksperter i skræddersyede løsninger

Få besøg af en af vores konsulenter, som hjælper dig med at lave den helt perfekte løsning, der passer til jeres hverdag. Du bestemmer selv om det skal klæbes på døre, vinduer eller gulvet. Få lidt inspiration her:

Se hele vores sortiment af folieklæb

Se vores faste sortiment af folieklæb og bestil på exakt.dk
Eller læs meget mere i vores foliekatalog

Vi monterer alle folieløsninger leveret og faktureret inden d. 31. marts, uden beregning. Når varen leveres aftales monteringsdatoen nærmere. Bemærk at alle priser er ekskl. moms, og ekskl. kørsel ifbm. montering.

Facebook
LinkedIn
Website
Email
Website
Copyright @ 2016 EXAKT. All rights reserved

EXAKT
Stenholm 7 - 9400 Nørresundby

Afmeld nyhedsbrev